USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» і «Таврія» зіграли внічию. ФОТО. ВІДЕО

17 Липня 2011 09:01
Футбольний клуб «Волинь» 17 липня у першому домашньому матчі на стадіоні «Авангард» зіграв у нічию з рахунком 2:2 з сімферопольською командою «Таврія».

Вже на перших хвилинах тайму волиняни забили гол у ворота суперника. Рахунок відкрив на четвертій хвилині Майкон Олівейра після передачі Олександра Кінаша.



Однак, на табло рахунок з перевагою волинян світився не довго, адже після кутового гравця кримчан Максима Каличенко «таврієць» Антон Монахов забив головою у ворота суперника.



У другому таймі на 63-тій хвилині після вдалої контратаки гравець сімферопольців Калиниченко після результативного пасу Сергія Назаренка забив другий гол волинянам.



Решта двадцять хвилин гри відзначилися небезпечними моментами як для «Волині», так і кримчан.



Здавалося, що фінал матчу зрозумілий, однак на третій додатковій хвилині після того, як м’яч вдалося відбити голкіперу «Таврії» з потужного удару Олександра Піщука, шкіряний опинився в Майкона, який і зрівняв рахунок 2:2.






"Вони старалися" - Кварцяний

«Сьогодні гарні слова можна сказати за те, що вони старалися. Але дуже важко впливати на результат матчу з порушенням ігрової дисципліни футболістів. По-перше, якщо Бабира десь можна зрозуміти, будемо працювати, формувати особистість, то Максимюка вчити не треба. На жаль, його помилки привели до голу», - зазначив головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.

«Є проблема в тому, що воротаря немає. Захисту зіграного немає. Напівзахист ломаний, горбатий, кривий, бо Кінаш тільки ставлю на вид – він же ж не готовий. Але урізноманітнити може гру. Все одно гравець, що думає і треба давати адаптацію… Шарпар грається в футбол, якийсь взагалі не серйозний став. Був не серйозний, а став взагалі – йому це одруження потрібне було як зайцю стоп-сигнал», - каже Крацяний.

«Результат я думаю – це більше ніж перемога. Хоча ми ні в чому не уступали. Десь вони були різкіші агресивні в контратаках, а так я думаю гра в 70% була наша перевага. Я кращого не міг очікувати», - зазначив головний тренер.

«Треба додати відсотків вісімдесят. Гравці на фоні малої майстерності намагалися нав’язувати перевагу. Це взагалі не логічно. Але ми повинні були перемагати», - додав наставник Волині.

Кварцяний зазначив, що до команди готуються декілька гравців, що повинні посилити захист. Однак імена спортсменів і час їх покупки головний тренер не назвав.

"Не хокей а якась нанайська боротьба", - тренер Таврії


Головний тренер «Таврії» Семен Альтман додав, що команда готувалася серйозно до матчу з «Волинню», однак це мала би бути футбольна боротьба. Натомість в першому матчі вона часом нагадувала хокей, адже чимало футболістів пішли з поля травмованими.

«Ми серйозно готувалися до гри, знали, що буде нелегко. Але не могли припустити, що замість футболу на полі будуть хокей і якась нанайська боротьба. Хлопцям вдалося витримати всі ці випробування, а в другому таймі навіть трохи пограти в футбол. Ми були ближчі до успіху», - зазначив Альтман.

Цікаво, що матч співсудила єдина в Україні жінка-арбітр Наталія Рачинська. Так як її ділянка поля знаходилася біля тренерської лави Віталія Кварцяногоф, то наставник «Волині» зізнався, що йому доводилося часто стримувати себе в емоціях, адже біля нього була жінка.

Кварцяний позитивно оцінив її роль. «Дуже позитивно ставлюсь до жінок-арбітрі, – сказав він. – Вона була кращою в цій зустрічі. Ви бачили, як вона судила? Наші футболісти спали, а вона вся була у грі. Молодець, 10 балів».

Імениті фанати

Подивитися на першу в сезоні домашню гру прийшлов луцький міський голова Микола Романюк, заступник голови волинської ОДА Олександра Башкаленко, ректор ВНУ Ігор Коцан, начальник луцької міліції Роман Крохмаль.


Компанію гостям у віп-секторі склав президент клубу Василь Столяр. А от за інформацією "ВН" новий співвласник «Волині» Ігор Палиця на матч не прийшов.


Серед людей на трибунах за волинян уболівали також депутат облради Ігор Гузь з білоруською делегацією дівчат та депутати міської ради Микола Дендіберін і Богдан Шиба.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 17 Липня 2011 23:25
брєдова і безтолкова стаття!!! Афтор жжєт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus