USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

«Волинь» підписала кіпера «Металіста»

10 Червня 2012 22:56
Луцька «Волинь» підписала контракт з відомим українським воротарем Максимом Старцевим, трансферні права на якого до цього належали харківському «Металісту».
Про це повідомляє Gazeta.UA.
«Це складна, але щаслива історія. Спочатку керівництво «Металіста» мало намір віддати мене в оренду одному з клубів української Прем'єр-ліги. Але «Волинь» запропонувала мені повноцінний контракт, тому я, не роздумуючи, погодився, адже таким чином легше довести, чого ти вартий у воротах», - сказав Старцев після підписання угоди з «Волинню».
«А ще я вдячний «Металісту» за те, що клуб надав мені статус вільного агента, хоча мій контракт з харків'янами діяв ще рік. Клуб вчинив дуже шанобливо по відношенню до мене, і бажаю своїй колишній команді успіхів у майбутньому», - додав він.
Старцев переконує: «Але всі думки тепер про «Волинь», хочеться довести і свою профпридатність, і команді допомогти виконати завдання у новому сезоні».
Додамо, що екс-наставник «Волині» Віталій Кварцяний очолив криворізький «Кривбас».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus