USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Волинь» познущалася з «Іллічівця» - 7:1. ВІДЕО

21 Вересня 2011 23:03
Луцька «Волинь» не залишила каменя на камені від маріупольського «Іллічівця» у матчі 1/16 Кубка України, який пройшов 21 вересня на стадіоні «Аванград» у Луцьку». Рахунок гри 7:1.

Розгром у парі двох прем'єр-лігових команд ніхто не передчував. Хоча підозри щодо пріоритетів двох команд з'явилися після оголошення стартових складів. Головний тренер гостей Валерій Яремченко не привіз до Луцька після суботнього матчу УПЛ з «Зорею» ключових гравців: Пуканича, Іщенка, Будківского, Віценця і Кожанова.

Хоча після гри Яремченко скаже, що його команда не просто так приїхала до Луцька, а мала намір вирішувати кубкові завдання і перевіряти у бою молодих.

Віталій Кварцяний після проблем зі здоров`ям знову був біля керма команди і не видумував кадровий велосипед: випустив на поле всіх своїх гренадерів і джокерів.

У першому таймі «Іллічівець» ще брикався, відповідаючи своїми стовідсотковими моментами (Фомін і Неквмивака) на стовідсоткові випади лучан (Масло і Майкон). Але в другому просто «попливли».

Початок гольової феєрії поклав Скоба, який лівою приклався з дуги в «шістку». Продовжив справу Майкон. Він отримав бездоганний «парашут» від Масло (Невмивака позиційно помилився), плечем скинув м'яч собі на хід і відправив м'яч повз Бажана - 0:2 .

У перерві Кварцяний згадав про те, що найближчої суботи «Волині» грати виїзний матч прем`єр-ліги в Полтаві і замінив Шикова і Шумахера.

Але лучани влаштували гостям п'ятнадцятихвилинного прочухана (57-72 хвилини)! Спочатку Масло пульнув майже з центру поля (3:0), потім Лопес підстеріг центрбеків гостей і переграв Бажана. Майкон забив кивком голови після соло Леандро на фланзі, а Лопес «розхитав» Шевчука і поцілив в ближній кут.

Гості забили гол престижу після помилки Сімініна та удару Касьяна. Його н,еділько «потягнув», але прямо на ногу Окріашвілі. Нападник гостей міг забити і вдруге, але м’яч після його пенальті намертво забрав Неділько.

Натомість Шарпар з Бабирем провели класичну контраатку - 7:1.

Після цього змусив посміхатися глядачів інформатор на «Аванграді», який, оголошуючи автора сьомого голу дозволив собі експромт: «Гол забив Шарпар, а головне - футбол ще не закінчується».

Кварцяний на прес-конференцію прийшов невеселим, бо переймався, як команда …переживе цю перемогу і як зіграє проти «Ворскли».

Та й як виявилося, фінансові проблеми у команди з приходом нових інвесторів (нардеп Ігор Палиця«ВН») не зняті. «Тому нічого про завдання на сезон сказати не можу», - відповів тренер на запитання журналістів, - «Перші особи клубу повинні про це говорити, а з ними у мене значимого розмови ще не було».

Довідково
1/16 Датагруп Кубка України.
"Волинь" - 7:1 - "Іллічівець"
Голи: Скоба, 19, Майкон, 41, 67, Масло, 57, Лопес, 64, 72, Шарпар, 90 - Окріашвілі, 62
«Волинь»: Неділько - Сімінін (капітан), Шиков (Пічкур, 46), Масло, Леандро – Шарпар, Скоба (Кінаш, 80) – Шумахер (Гобер, 46), Бабир, Лопес – Майкон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Guest Показати IP 21 Вересня 2011 23:43
Дякую Волинь, доставили
vitalik Показати IP 22 Вересня 2011 00:36
Скажіть мені що це не сон......???????? Що Волинь забила стількі голів.....!!!!!
D Показати IP 22 Вересня 2011 10:47
повезло просто
Богдан Показати IP 22 Вересня 2011 11:46
Кварцяний певно тиждень буде ходити довольним!!!
Юрий Показати IP 22 Вересня 2011 12:18
Футбол был супер я просто ввосторге! ! !
:-) Показати IP 22 Вересня 2011 12:57
У вас що завівся новий автор Колись таких статей не було.
ASD Показати IP 23 Вересня 2011 12:21
футбол супер я там був,трибуни просто розривалися.Боюсь після ,,розслабухи,,можуть програти з аналогічним рахунком.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus