USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» програла азербайджанцям

29 Січня 2011 15:27
Перший контрольний матч в Анталії «Волинь» проводила з третьою командою Азербайджану «Азал» і програла з рахунком 1:2. Гол у складі лучан - на рахунку Бабиря

Про це повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Загалом, протягом першого тайму, волиняни виглядали краще суперників, більше атакували, виконали більше ударів, але, як це часто буває, поступилися по рахунку.

На 37-ій хвилині обрізка в центрі поля призвела до виходу азербайджанців 3 в 2 і лише з третьої спроби суперники змогли забити гол, так як на перші два удари зумів зреагувати Ндоє.

Серед наших моментів відзначають два виходи сам на сам в Бутка, але обидва рази він не зумів переграти голкіпера «Азалу».

У другому таймі, коли на поле вийшов повністю змінений склад «Волині», лучанам вдалося зрівняти рахунок. На 56-ій хвилині матчу, після подачі кутового, Карасюк скинув м'яч на Бабиря, а той з другої спроби зумів проштовхнути смугастого у ворота.

Згодом, вивести волинян уперед міг Зозуля, але з 5-ти метрів примудрився пробити над поперечиною.

В опонентів найбільшу небезпеку несли стандартні положення. Саме кутовий на 79-й хвилині встановив остаточний рахунок у матчі, - невдалий винос захисником м'яча призвів до точного удару по воротах Неділька.

Нагадаємо, 26 січня луцька «Волинь» відбула до Туреччини, де проходить другий навчально-тренувальний збір клубу. Збір триватиме до 9 лютого і за його програмою волиняни проведуть п’ять спарингів.

Матч з "Азалом" був першим з них. 30 січня «Волинь» гратиме з тбіліським «Динамо». 2 і 5 лютого пройдуть контрольні матчі з польськими клубами «Лехія» (Гданськ) та «Гурнік» (Забже). Завершить програму збору матч проти чеської «Сігми» (Оломоуц) 8 лютого.

Довідково:

Контрольний матч. "Волинь" - "Азал" (Баку) 1:2. Дата: 28.01.2011. Склад лучан на гру мав наступний вигляд: 1 тайм: Ндоє, Рафаель, Карковський, Жилсон, Максимюк, Бутко, Пічкур, Стевич, Скоба, Герасимюк, Павлов. 2 тайм: Неділько (Литовченко, 82; Сослюк, 86), Сімінін, Годований, Гальчук (Приндета, 79), Гринченко, Карасюк (Ряшко, 69), Зозуля, Жуліо, Гошкодеря, Каблаш, Бабир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus