USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» програла грузинам

31 Січня 2011 13:32
Під час другого спарингу на зборах у Туреччині 30 січня луцька «Волинь» зазнала поразки у грі із тбіліським «Динамо».
Протягом усього поєдинку ігрова й територіальна ініціатива належала «Волині», динамівці ж грали переважно на контратаках, повідомляє сайт ФК «Волинь».
Втім лучани мали відчутні проблеми з реалізацією гольових моментів й тому, попри достатньо кількість гарних нагод відзначитися, досягти бажаного вдалося лише одного разу.
Уже в дебюті поєдинку після пасу Олега Герасимюка Євген Павлов з забійної позиції не влучив у ворота, а тоді кіпер тбілісців випередив кількох гравців «Волині», котрі виходили на замикання після прострілу Євгена Пічкура.
«Динамо» ж зуміло реалізувати свою першу атаку, коли на 12-й хвилині після подачі кутового м’яч влучив у руку Ігорю Скобі, й арбітр призначив пенальті, яке суперники упевнено реалізували.
Після голу хвилин на десять ініціатива перейшла до динамівців, і Ісса Ндоє змушений був двічі рятувати свою команду після виходів сам на сам.
«Волинь» могла відігратися на 32-й хвилині, коли після прострілу Пічкура з гарної позиції сильного удару по воротах завдавав Богдан Бутко, але у ціль не влучив. За п’ять хвилин вище воріт пробив і Сергій Сімінін.
Зрештою, на 44-й хвилині Пічкур подав кутовий зліва, Новак Джоковіч, котрий перебуває на перегляді, скинув м’яч на Павлова і той влучив у сітку.
Початок другого тайму, незважаючи на повну зміну складу, був повністю за «Волинню». На 49-й хвилині над «дев’яткою» пробив Олексій Бабир, тоді захисники прийняли на себе два потужні удари Олександра Каблаша.
А на 57-й хвилині після подачі Романа Максимюка Каблаш пробивав головою в нижній кут, але воротар зумів витягнути цей м’яч.
Тбілісці відповіли лише на 64-й хвилині, коли Віталій Неділько забрав складний удар з-за меж штрафного.
Надалі гра проходила переважно в атаках лучан. На 66-й хвилині після кутового Бабир скинув м’яч на Віталія Приндету, але той з 18-ти метрів пробив дещо вище воріт. За три хвилини він же бив головою після кутового у виконанні Максимюка – та знову вище. Неточними виявились і два потужні удари Каблаша з середньої дистанції.
А наприкінці поєдинку «Динамо» провело ряд небезпечних контратак. В одній з них суперники пробили вище воріт метрів з п’ятнадцяти, а на 85-й хвилині після подачі штрафного Сергій Литовченко проскочив повз м’яч, і хтось із нападників тбілісців головою спрямував шкіряного у порожні ворота – 1:2. Рахунок виявився незмінним до кінця зустрічі.
Наступний матч «Волинь» проведе у середу, 2 лютого, проти гданської «Лехії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus