USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Волинь» розгромлена «Арсеналом». ВІДЕО

3 Травня 2012 09:48
Луцька «Волинь» програла, пропустивши три «сухих» голи від київського «Арсеналу». Таким чином «каштанчики» реабілітувалися за поразку в 1/4 Кубка України та забезпечили місце в Лізі Європи.
Матч передостаннього туру Чемпіонату України з футболу відбувся 2 травня у Києві.
Наставник волинської команди Анатолій Демяненко дещо здивував стартовим складом: Віталій Приндета перейшов у центр поля, а форвардів вийшло аж три: Майкон, Шумахер та Душан Савіч.
Лише другий матч за лучан провів лівий захисник Олександр Романчук.
Щодо самої гри, то в першому таймі злагоджено діяла оборона «Волині», але атака залишала бажати кращого.
Натомість два найбільш гострих моменти першої сорокап’ятихвилинки не реалізували кияни. Румунському форварду Іонацу Мазілу не вдалося пробити головою з дуже зручного положення, а згодом – м’яч не потрапив до рамки воріт.
У другому таймі на полі з’являються два гравці атаки «Арсеналу», які, по-суті, вирішили долю матчу.
Для початку, Володимир Гоменюк забиває після подачі Саулюса Міколюнаса. Потім дуже класно зіграв Олександр Ковпак: у непростій ситуації він відпасував на тезку Кобахідзе і той не промахнувся – 0:2.
У третьому голі знову взяв участь гравець, який вийшов на заміну. Володимир Аржанов прийняв м’яча поблизу карного «Волині» та загнав «шкіряного» у ворота Дениса Шеліхова.
На жаль, «хрестоносці» у другому таймі зіграли доволі погано. Підопічні Демяненка не зуміли створити гострих моментів біля володінь Євгена Боровика. Лише наприкінці гри небезпечно пробив Майкон, але м’яч пролетів над воротами.
Арсенал ‒ Волинь 3:0

Голи: Гоменюк, 63, Кобахідзе, 67, Аржанов, 79

Арсенал: Боровик, Міколюнас, Одібе, Симоненко, Польовий, Флореску, Богданов, Леандро (Ковпак, 53), Шацьких (Аржанов, 75), Кобахідзе, Мазілу (Гоменюк, 46)

Волинь: Шеліхов, Сімінін, Масло, Шиков (Шандрук, 83), Романчук, Герасим'юк, Приндета, Скоба, Савіч (Павлов, 68), Майкон, Шумахер (Пищур, 75)

Попередження: Мазілу ‒ Скоба, Олія, Пищур
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
жора Показати IP 3 Травня 2012 10:41
це не волинь. а г а з м я с о ч к анаставником треба поставити моисеева борю тоди почнуть грати
11 Показати IP 3 Травня 2012 14:51
Злили цю гру і продадуть наступну. Очки вже не потрібні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus