USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинь розгромила Прикарпаття

23 Квітня 2009 09:49


Учора, 22 квітня, «Волинь» на виїзді перемогла «Прикарпаття» із різницею в чотири м’ячі. Про це 23 квітня повідомляють «Волинські Новини».
 
У звітному турі лучани продовжили свою безпрограшну серію, забивши в Івано-Франківську чотири сухих м’ячі. Розгром уже на другій хвилині розпочав Пищур, на 45-й (+2), Павлов подвоїв рахунок. Після перерви у складі Волині забивали ті ж футболісти: Пищур на 84 хвилині реалізував пенальті, а Павлов на 86 хвилині довершив розгром прикарпатців.
 
Як інформує сайт ФК «Волинь», після гри тренер лучан Віталій Кварцяний зазначив: «Сьогодні ми хоча й переграли «Прикарпаття», але грали неякісно, бо було дуже погане поле: м’яч постійно стрибав, не полите, з горбочками – просто кошмар! Не було такої, як потрібно, якості гри, але і в таких умовах ми грали непогано й мали багато моментів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus