USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» розпочне чемпіонат грою з «Динамо» у Києві

13 Липня 2013 08:07
Перший або вперше – таке словотворення передусім спадає на думку, коли йдеться про матч між «Динамо» і «Волинню», який відбудеться 14 липня на НСК «Олімпійський». Про це повідомляє офіційний сайт луцької «Волині». Власне, це буде перший тур нового чемпіонату. Такі матчі завжди хвилюючі й особливі. Вперше після повернення на тренерський місток «Волині» Віталій Кварцяний виведе команду у якості головного тренера, а не в.о. Відбудеться й перша тренерська дуель Кварцяного й Блохіна, адже у листопаді 2012-го Олег Володимирович не зміг через хворобу приїхати до Запоріжжя, команду якого тренував Віталій Володимирович. Ну й, звісно, вперше, кияни і лучани виставлять на суд вболівальників в офіційному матчі свої нові склади.
Обидві команди істотно змінили обличчя в літнє міжсезоння. У «Волині» в заявці нині тільки чотири легіонери. Влітку команду залишили у різний спосіб більше десяти виконавців. Натомість підписано лучанами шестеро українців.
Втрати «Динамо» скромніші. Із гравців основи відмітимо трансфери Тайво до «Мілану» та від`їзд Михалика до московського «Локомотива». Під основний склад купувалися в Європі конголезець Мбокані (Андерлехт), голландець Ленс (ПСВ) та марокканець Бельханда (Монпельє). Крім того, повернулися із оренди Вукоєвич та Макаренко. Отож, склади обох команд будуть сильно видозмінені порівняно із грою серпня 2012 року, коли у Києві «Волинь» крупно поступилася 1:4.
Взагалі, статистика матчів між суперниками не на користь «Волині». Всього команди зустрічалися 24 рази, лучани виграли тільки одного разу, тричі зафіксовано нічию, двадцять перемог на рахунку «Динамо», причому остання особливо пам’ятна, адже була здобута киянами на засніженому «Авангарді» у березні нинішнього року (0:2).
Суперники на переможній ноті провели серії контрольних матчів на літніх зборах. «Волинь» не програла жодного разу, пропустивши у свої ворота в Словенії тільки тричі у семи матчах. А «Динамо» виграло перший так званий "об`єднавчий турнір", змагаючись у компанії із «Зенітом» та «Спартаком».
Отже, поєдинок «Динамо» та «Волині» розпочнеться у неділю, 14 липня на НСК «Олімпійський» о 19.30. Арбітром матчу призначено Олександра Іванова із Макіївки. Телетрансляцію дивіться на каналі «2+2». Коментуватимуть матч Роман Бебех та Олег Шмідт. До слова, синоптики обіцяють в Києві у вечір матчу суто футбольні погодні умови – не більше 20-22 градусів тепла, відтак командам грати буде комфортно.
Молодіжні команди гратимуть у суботу, 13 липня. Матч на стадіоні «Динамо» ім. Лобановського розпочнеться о 17.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 13 Липня 2013 09:33
3:1

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus