USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Волинь» у дебюті Прем'єр-ліги «влетіла» на чотири голи

10 Липня 2010 18:51
10 липня луцька «Волинь» зганьбилася на домашньому стадіоні «Авангард» у грі першого туру Прем'єр-ліги – волиняни програли полтавській «Ворсклі» з розгромним рахунком 0:4.

«Волинь»-«Ворскла» 0:4

10 липня. Луцьк. Стадіон «Авангард». +25°С.

«Волинь»: Ндоє, Семочко, Омоко, Шандрук, Лісовий (Ковалюк, 28), Сімінін, Герасимюк, Стевіч, Женюх (Лопес, 46), Рачіч (Павлов, 60), Майкон
Тренер: Кварцяний

«Ворскла»: Долганський, Ярмаш (Чеснаков, 78), Даллку, Медвєдєв, Селін, Краснопьоров, Кулаков, Єсін, Маркоскі (Безус, 86), Сачко, Янузі (Громов, 69)
Тренер: Павлов

Голи: Сачко (6), Янузі (32), Сачко (42), Єсін (84).

Уже на щостій хвилині матчу після атаки правим флангом полтавчанин Григорій Ярмаш зробив простріл у карний майданчик, який спокійно замкнув ніким не прикритий колишній футболіст «Волині» Василь Сачко – 0:1. Між іншим, це 100-й гол форварда в чемпіонаті України.

Господарі поля провели дві хороші атаки. Проте після удару по воротах м'яч щоразу ставав легкою здобиччю воротаря і капітана гостей Сергія Долганського. Усі інші атаки господарів у першому таймі закінчувалися неточними пасами низом або навісами на форвардів, які не проходили завдяки хорошій грі захисників суперника.

Зі свого боку «Ворскла» продовжувала небезпечні атаки правим флангом, на якому просто провалив гру лівий захисник лучан - капітан команди Максим Лісовий. Уже на 29-й хвилині поєдинку, коли Сачко ледь не забив такий самий другий гол, наставник «Волині» Віталій Кварцяний мусив міняти його на Володимира Ковалюка, якому дісталась і капітанська пов'язка.

Проте на 32-й хвилині гостям знову вдалась атака правим флангом: цього разу ним прорвався Денис Кулаков, віддав пас Ахмеду Янузі, той майстерно розібрався з двома луцькими гравцями і бездоганно пробив по воротах - 0:2.

Атакувальні потуги лучан не принесли успіху через вдалу гру досвідченого захисника гостей Геннадія Медвєдєва, який вдало опікав бразильського легіонера «Волині» Майкона Олівейру. Натомість центрбек господарів Омоко на 42-й хвилині дозволив Сачкові прийняти м'яч на груди після пасу Дмитра Єсіна зліва й ударом майже у шпагаті оформити дубль.

На перерву команди пішли за рахунку 0:3, проте ще перед цим сербські легіонери-новобранці «Волині» Стеван Рачіч і Саша Стевіч устигли заробити по жовтій картці.

У перерві Віталій Кварцяний провів ще одну заміну і замість ще одного новачка команди Олега Женюха випустив Рамона Лопеса - що, на жаль, атаку практично не посилило. Ворскляни, навіть виграючи з перевагою у три голи, не стали замикатися в обороні. Натомість, Сачко міг забивати втретє після ще одного пасу Єсіна зліва, але пробив поруч зі штангою.

Згодом воротар лучан сенегалець Ісса Ндоє рукою збив м'яч із голови того ж Василя і впав. А «снаряд» підхопив 33-й номер гостей Євген Селін і мав добивати у ворота, але пустив кулю над поперечиною. На 58-й хвилині Ндоє після удару Сачка відбив на кутовий, а в наступній атаці гостей ніхто не відгукнувся на небезпечний пас у карний майданчик Ярмаша.

Кварцяний використав останню заміну - зняв із гри Рачіча і випустив іншого форварда Євгена Павлова. Тут же господарям удалася небезпечна атака, яку сильним ударом з льоту в ближній кут завершував Дмитро Семочко - шкіряна куля влучила у штангу.

Згодом на 72-й хвилині Павлов трішки не дотягнувся до м'яча після вдалої подачі з кутового. А на 75-й суддя матчу Олег Деревінський не помітив гру захисника гостей рукою у власному штрафному майданчику після прострілу Ковалюка і не призначив пенальті. Більше моментів для взяття воріт суперника "Волинь" не створила.

Зате гості провели ще кілька небезпечних атак. І на 84-й хвилині Єсін зумів увірватися в карний майданчик лучан, обвести Семочка і точно пробити у правий нижній кут - 0:4.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йован Показати IP 10 Липня 2010 22:33
Хто там з європейських грандів хотів купити нашого воротаря?
Клим Савур Показати IP 11 Липня 2010 09:09
Ганьба на усю Європу ! Ці люди зганьбили Волинь !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus