USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» у Криму влаштовує «кастинг» новачків

21 Червня 2010 16:20
У неділю, 20 червня, луцька «Волинь» вирушила на двотижневий навчально-тренувальний збір до Ялти.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

У складі команди на збір поїхав воротар Віталій Неділько. 24 червня до тренування приєднається Ісса Ндоє. Також поїхали захисники Руслан Мостовий, Володимир Ковалюк, Андрій Гринченко, Сергій Сімінін, Роман Годований, Павло Циркуненко, Олег Шандрук.

Разом з ними тренуватимуться півзахисники Максим Лісовий, В'ячеслав Шарпар, Євген Пічкур, Рамон Лопес, Олег Женюх та нападники Євген Павлов, Олексій Бабир, Кану, Майкон Олівейра, Стеван Рачич, Лео Коста.

У Криму до команди приєднаються ще близько 15 новачків, котрі прибудуть до «Волині» на перегляд. Зауважимо, що троє гравців «основи» луцького клубу - Олег Герасимюк, Богдан Карковський та Ярослав Кінаш - залишилися у Луцьку заліковувати травми.

Низка молодих гравці «Волині», котрі були заявлені за головну команду у минулому сезоні, - Андрій Сірий, Роман Карасюк, Василь Жук, Дмитро Семченко, Олександр Марковець та Віталій Приндета, теж залишилися в Луцьку. Вони проходитимуть підготовку разом з молодіжним складом. При цьому останні двоє разом з «Волинню» U-17 візьмуть участь у фінальному турнірі чемпіонату ДЮФЛ України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus