USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» вміє забивати у райцентрах: перемога 11:0 у Маневичах. ФОТО

4 Жовтня 2013 08:00
Луцька «Волинь» зіграла черговий товариський матч у районах Волині. Цього разу команда Прем’єр-ліги завітала до Маневич і помірялася силами із місцевим «Будівельником».

Уболівальники на затишному маневичівському стадіоні «Колос» радо вітали гостей. Ще до початку гри маневиччани мали можливість поспілкуватися із гравцями «Волині» та їхнім головним тренером. Повідомляє клубна прес-служба.

Утім, товариський характер матчу не завадив гостям з перших хвилин увімкнути максимальні швидкості. Першого голу довелося чекати п'ятнадцять хвилин (Шумахер), а далі вони посипалися з більшою швидкістю. Відзначилися Лопес, гравець, який перебуває у «Волині» на перегляді, та Ян Масло – звісно, ударом головою після подачі кутового.

У другому таймі лучани не збавили обертів і не дали сумувати вболівальникам. Тричі Дмитро Козьбан, а ще - Віталій Гошкодеря, Дмитро Нємчанінов, Роман Годований та Віктор Хомченко засмутили голкіпера господарів. Крім того, хороші нагоди мав двічі Віталій Приндета, а також Ігор Скоба та Дмитро Задерецький. Кінцевий результат матчу – 11:0 на користь лучан.

Склад «Волині» у першому таймі: Неділько – Сімінін, Шершун, Масло, Шіш – Матей, Матуку – Бабатунде, Лопес, Шумахер – Гравець на перегляді.

Склад «Волині» у другому таймі: Шеліхов (Літовченко, 68) – Годований, Шиков, Приндета, Немчанінов – Скоба, Парцванія – Мемешев, Гошкодеря (Хомченко, 62), Задерецький – Козьбан.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 4 Жовтня 2013 13:02
Man Sity - ЧЕМПІОН!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus