USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» вирушила на гру з учасником Ліги чемпіонів

9 Серпня 2013 09:39
У четвер вранці луцька «Волинь» провела тренування на «Авангарді» й вранці в п’ятницю взяла курс із Рівного до Харкова на гру 5 туру проти «Металіста». О 21.00 у суботу лучан чекає поєдинок із уже учасником етапу плей-офф Ліги чемпіонів. У п’ятницю о 20.00 у «Волині» заплановане передматчеве тренування у Харкові. Про це повідомляє клубна прес-служба луцької команди.

Останній поєдинок цих команд в чемпіонаті, який відбувався також у Харкові, був, кажуть, на вагу золота для слобожанців, які навесні виривали кожне очко у боротьбі за місце в Лізі чемпіонів. У квітні мінімально виграв «Металіст» і ось тепер «Волинь» зустрічається із командою, яка минулої середи заново переписала свою історію, вигравши у грецького ПАОКа і очікує суперника за право виходу до групового турніру Ліги чемпіонів.

Влітку «Металіст» істотно зміцнився «під» Лігу чемпіонів. Придбано бразильського хава Дієго Соузу із «Крузейро» та захисника Родріго Моледо з «Інтернасіоналя». Ці двоє вже дебютували за харків’ян, а от в аргентинця Алехандро Гомеса із італійської «Катанії» все попереду – він щойно підписав чотирирічний контракт із «Металістом».

У лазареті Маркевича залишаються Горяінов і Хав`єр, нещодавно вибув до кінця року Хуан Торрес. У «Волині» дискваліфікований Кінаш за вилучення у грі з «Дніпром».

Взагалі, гадати із складом харків’ян у грі із «Волинню» - марна справа. Лігочемпіонівські турботи на мить відступили від «Металіста», адже першу планку на шляху до групового раунду подолано, тому у Маркевича можуть бути хіба традиційні проблеми із мотивацією своєї команди на матчі внутрішнього чемпіонату після надмотивованих поєдинків в єврокубках.

Інша проблема – суто психологічна. На команду не може не тиснути ситуація навколо рішення Лозанни та ймовірних ускладнень навколо участі «Металіста» в ЛЧ.

Статистика дуелей суперників приблизно рівна: у вищій лізі чемпіонатів України суперники зустрічалися 18 разів (+10 =2 -6; у голах − 31:24 на користь «Металіста»). Прикметно, що обидві команди краще грають на власному полі. «Волині», наприклад, вдалося вивезти із Харкова тільки одну нічию у далекому 1993-у році (1:1).

А от торішній матч у Луцьку запам’ятався першою перемогою «Волині» після серії поразок від «Металіста» із великим рахунком. Завдяки голам Бікфалві та Суботича лучани перемогли 2:1. У квітні ж команда Маркевича реваншувалася вдома 1:0.

«Металіст» у грі із «Зорею» перервав 7-матчеву серію з перемог та 11-матчеву без мирних підсумків, харків’яни не програють 8 поєдинків. Попереду - зустріч з «Волинню».

Отож, субота, 10 серпня, 21.00, «Металіст» - «Волинь», телетрансляція: канал «2+2». Коментатори: Володимир Кобельков та Олег Шмідт. Обслуговуватиме поєдинок Сергій Бойко (Київська область).

Гра молодіжних команда відбудеться у п’ятницю 9 серпня, о 17.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петя Показати IP 9 Серпня 2013 11:13
В мене пропозицыя: треба цим легіонерам давати на час перебування в наших командах наші прізвища та ім'я, наприклад, не Хуан Торрес, а Іван Торчук. Атак щось не запам'ятовується.
до Петі Показати IP 9 Серпня 2013 12:34
Їж зелені яблука допомагає при поганій памяті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus