USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

«Волиньбаскет» не знайшов перемоги в овер-таймі

24 Березня 2015 10:06
У матчі-відповіді з южненським «Хіміком-2», як і в першій грі, «Волиньбаскет» показав швидку комбінаційну гру, та прийнятного результату на виїзді лучани не здобули.

БК «Хімік-2» - «Волиньбаскет-WOG-Університет» - ОТ 91:89 (18:23, 18:19, 18:16, 23:19, 14:12)

До останньої чверті попереду були волиняни. Тільки в останній чверті «Хіміку-2» вдалось наблизитися до гостей. За дві хвилини до закінчення зустрічі наставник «Волиньбаскета» Дмитро Чайковський взяв тайм-аут, але повернути свої позиції гостям не вдалося, рахунок до кінця гри ще тричі був рівним. В останній атаці за рахунку 77:77 гості, маючи у своєму розпорядженні 13 секунд, вирішили не кидати, а перевести гру в овер-тайм, адже перемога у два-три очки не вирішувала їхніх турнірних завдань. Та в додатковий час і цього не отримали – 91:89.

«Мали шанс виграти в основний час. Була наша атака, але нам потрібна була перемога в шість очок, тому ми спеціально перевели гру в овер-тайм, щоб там мати можливість організувати відрив. На жаль, не вдалося, - розповідає Чайковський. – А Южний – молодці, заслужили перемогу. Це також молода команда, єдина різниця з нами – це підготовчий період, передсезонні збори, підбір гравців. Цього сезону ці елементи ми впустили. Тому ми зараз працюємо на перспективу і будуємо команду в процесі».

Найкращим снайпером матчу став волинянин Андрій Кобець – 30 очок. Це - найрезультативніший матч у Вищій лізі в його кар’єрі. Олег Рудаков набрав 17 пунктів. А капітан «Волиньбаскета» Дмитро Швагринський оформив дабл-дабл (16 очок + 12 підбирань).

Наступні матчі лучани зіграють вдома 28-29 березня проти київської «Вовчої зграї».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus