USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиньбаскет» поставив на місце аутсайдерів

12 Листопада 2016 15:01
Луцький баскетбольний сезон розпочався перемогою. У першому домашньому матчі переміг харківський «Політехнік». Це вже друга перемога волинських «лицарів» у цьому сезоні і друга над харків’янами.

Через складне фінансове становище керівництво «Волиньбаскету» вимушене було запровадити платний вхід на ігри, та вболівальників це не злякало. Підтримати рідну команду прийшов повний зал.

«Волиньбаскет» - «Політехнік» – 80:64 (16:18, 26:18, 24:19, 14:9)

Глядачі постійно гнали господарів в атаки, але лише у другій чверті луцькі баскетболісти зуміли організувати невеличку перевагу. На диво, добре пішли в волинян триочкові.

Після великої перерви гості не зуміли знайти контраргументи на вдалу гру лучан, і очковий запас господарів продовжував збільшуватися. Максимальний відрив сягнув +14. В останній 10-хвилинці «Політехнік» зумів дещо скоротити відставання до -8, та на більше їх сил не вистачило. Фінальний рахунок 80:64 зафіксував другу перемогу волинян в «регулярці».

«Грали у вузьку ротацію, досвідченими гравцями. Вирішили не ризикувати, і наша основна сімка не підвела. Ми довели нашим опонентам, що баскетбол в Луцьку є. Ми показали космічний для нас показник влучності триочкових», - прокоментував гру наставник лучан Дмитро Чайковський.

Зазначимо, лідери обох команд організували класичний «дабл-дабл»: у лучан – Артем Чемякін (15 очок + 10 підбирань), у харків’ян – Антон Рочняк (21 очко + 11 підбирань).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬБАСКЕТ» ВИЛЕТІВ З КУБКА

«Були помилки, які потрібно виправляти. По ходу чемпіонату маємо набирати темпу. Зараз у нас буде серія домашніх матчів, постараємося витиснути максимум з цього. Глядачі нас гнатимуть вперед. Зараз ненайкращі часи в історії нашого клубу, але ми не будемо здаватись», - розповів після гри капітан Едуард Федчук.

Наступний поєдинок в Суперлізі лучани знову зіграють вдома у неділю,13 листопада, проти БК «Кремінь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Болельщик Показати IP 12 Листопада 2016 22:49
Ига была ровна, играли,два *ОВНА..
По Газ до Болельщик Показати IP 13 Листопада 2016 15:46
Крім, як гнилий, не можу охарактеризувати даний коментар.
вболівальник Показати IP 13 Листопада 2016 15:51
Гра була емоційна і можливо через це не зовсім солідно виглядала. Та головне на даний момент це результат. Вболівальники - молодці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus