USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волиньбаскет» програв останній матч року

30 Грудня 2016 16:16
Після програшу від «Кривбасу» у першій грі, луцький «Волиньбаскет» прагнув взяти реванш у заключному матчі вітчизняної Суперліги у цьому році. Традиційно, волиняни видали нагора дві різні половини, а в результаті таки програли.

Незважаючи на те, що господарі були у статусі явного фаворита, вони дозволили лучанам активніше увійти у гру. Та вже до кінця чверті криворожці завоювали 8-очкову перевагу.

Господарі на початку другої чверті продовжили спокійно контролювати хід гри. Перевага збільшилася до 12 очок. Та волинські «лицарі» зуміли до великої перерви скоротити відставання до мінімуму.
Після перерви господарям фактично доводилося починати все спочатку. Однак остаточно зламати спротив підопічних Дмитра Чайковського довго не вдавалося. Лише на останніх хвилинах третьої чверті господарям вдалося піти в відрив – 11:2. На заключну чверть вони мали 13 очок переваги. Цього їм вистачило, аби в останній 10-хвилинці довести гру до логічного завершення.

«Кривбас» – «Волиньбаскет» – 81:65 (16:8, 19:26, 20:8, 26:23)

«Ми старалися. Можливо, трохи в захисті не вистачило ротації, в нас два гравці вилетіло. Багато своїх відкритих кидків не забили. Одним словом – було важко грати, «Кривбас» дуже добре пресингує. Ми теж цього прагнемо», - розповів капітан лучан Едуард Федчук.

Згоден зі словами свого підопічного тренер волинських «лицарів» Дмитро Чайковський.

«Нам варто повчитися у команди «Кривбасу» такого хорошого агресивного захисту. Думаю, зараз це одна з найкращих команд в країні. А повертаючись до гри, скажу, що нам не вистачило ротації, не вдалося зіграти згідно попереднього плану. Тому змушені проти такого серйозного суперника і молодь випускати, а вони поки не готові приймати правильні рішення. Але ми розвиваємося, ми ростемо, надіюся. А найкраще у цьому матчі те, що ми можемо виступати на такому високому рівні і набиратися досвіду у класних команд», - підсумував Чайковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 16:33
лузери - вони і в Африці лузери. краще б капусту вирощували. досвід кидання мають
вболівальник ВБ Показати IP 30 Грудня 2016 17:00
Волиньбаскет одна команда, на яку я ходжу вболівати. Можливо це дуже егоїстично і суб'єктивно, але все решта (включаючи і футбол і тим більше волейбол) рівень обласних чемпіонатів. Баскетбол, я вважаю, зараз має дуже пристойний рівень. Звичайно для того щоб конкурувати в такому Чемпіонаті потрібне відповідне фінансування та умови підготовки. Зараз головне не втратити місце в елітному дивізіоні. Чого й бажаю команді в Новому 2017 році, а також наснаги, УДАЧІ та енергії для поступового підвищення у своєму розвитку.
Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 17:48
порівняно із дворовою командою села великі дироштанники у них звичайно високий рівень
Вболівальник ВБ до Анонім Показати IP 30 Грудня 2016 23:41
Не забувайте, що на цьому рівні прогресують наші волинці - Дейна, Коцько, Глушко, Федчук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus