USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Кривбас» не зустрів спротиву у грі з «Волиньбаскетом»

28 Грудня 2016 14:04
Свій домашній матч проти «Кривбасу» у рамках вітчизняної Суперліги луцький «Волиньбаскет» змушений був грати на чужому майданчику. Мало хто вірив в успіх волинян, але гра таки заслуговує певної уваги.

Команди розпочали гру доволі обережно. Баскетбол на повільних швидкостях більше влаштовував номінальних господарів, які і виграли чверть з рахунком 13:10.

У другій половині команди продовжили грати обережно, віддаючи перевагу захисним діям. До середини ігрового відрізку підопічні Дмитра Чайковського досить впевнено тримали +6. Проте ближче до кінця періоду криворіжці зуміли знайти протидію обережним захисним діям лучан і навіть вийти вперед до великої перерви – 29:33.

Наступна 10-хвилинка стала вирішальною у визначені переможця зустрічі. Тренер «Кривбасу» Валерій Плеханов провів в роздягальні серйозну розмову і картина гри змінилась кардинально. У криворіжців виходило практично все на паркеті, і як результат вони виграли третю чверть з різницею у 22 бали – 38:64.

Здебільшого тільки заради статистики команди зіграли останню чверть. Гра волинян ніяк не налагоджувалась, а «Кривбас» впевнено першим номером збільшував відрив аж до фінальної сирени – 48:83.

БК «Волиньбаскет» - БК «Кривбас» - 48:83 (13:10, 16:23, 9:31,10:19)

Найкращим гравцем за версією Федерації баскетболу України став Ігор Бояркін (БК «Кривбас»). На рахунку захисника впевнений дабл-дабл: 11 очок, 10 передач, 5 підбирань та 5 перехоплень. Найкращим снайпером матчу став його колега по команді Анатолій Шундель – 16 очок. У «Волиньбаскета» традиційно найбільший об’єм роботи виконав Олег Рудаков. У його активі 13 очок та 8 підбирань.

«В першій половині ми показали хороший баскетбол, а що з нами сталося у другій, я не розумію. Зробили дуже багато помилок. Дуже жаль програвати такі матчі. Більше без коментарів», - заявив після матчу луцький баскетболісти Іван Тимощук.

«Ми ніяк не могли прогнозувати того, що сталося в третій четверті. Хлопці зробили дуже багато помилок. Єдине об’єктивне пояснення – мої хлопці грали за два дні гру, а «Кривбас» тоді відпочивав. Цієї свіжості нам і не вистачало, а наші молоді гравці ще неготові грати в такий агресивний баскетбол. Було бажання, але поки немає майстерності грати на таких швидкостях», - підсумував наставник лучан Дмитро Чайковський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus