USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«ВолиньБаскет» прийматиме віце-чемпіона України

19 Лютого 2015 09:33
Після певної паузи у виступах волинського представника у Вищій лізі України з баскетболу, лучани знову зіграють удома. Про це інформує ВолиньSport.

БК "ВолиньБаскет-WOG-Університет" постане перед рідними вболівальниками у суботу та неділю - 21 та 22 лютого.

Суперником буде дуже непростий колектив. Якщо про якусь команду і сказано "Сплав молодості та досвіду", то очевидно, що це про київський "Авангард". Наразі у столичних баскетболістів 11 перемог та 5 поразок. У волинян - 5 звитяг і 9 програшів. Кияни поки що йдуть на другому місці, а лучани крокують передостанніми - сьомими.

Нагадаємо, що саме "Авангард" є срібним призером минулорічної першості - у фіналі він поступився баскетбольному клубу "Кіровоград" - 74:67.

У першому колі суперники провели два кардинально різних матчі. І якщо в першому "авангардні" без проблем розібралися з гостями із Волині, то в другому "Волиньбаскет" видав відмінний двобій.

І якби не прикрий збіг (чи не збіг?) обставин на останніх хвилинах, то не бачити тоді господарям перемоги, як власних вух без дзеркала чи калюжі. Тоді результати були - 76:58 і 85:84.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus