USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волиньбаскет втратив перемогу на останніх секундах

30 Листопада 2014 14:29
Перша гра волинян із "Хіміком-2" чимось нагадала перше протистояння з харківським "Політехніком-Авантажем". Як не крути, а проблем з кидком в нашої команди, на жаль, вистачає: знову пристрілка тривала занадто довго..., - аналізує останній матч Волиньбаскету, який відбвся 29 листопада, Волиньспорт.

Хочеться відмітити те, як організовано гості грали в обороні впродовж усього матчу. Склалося таке враження, що "Хімік-2" краще розім'явся перед матчем та з перших хвилин почав брати ініціативу в свої руки - активний пресинг на половині "Волиньбаскета" змушував волинян втрачати м'яч. А "хіміки" своїх нагод не марнували, високий командний відсоток влучань дозволив піти на велику перерву з відривом - 33:42.

Після перерви здалося, що у роздягальню "Волиньбаскета" заходив Віталій Володимирович Кварцяний і підійняв настрій хлопцям, після чого вони змогли відновити інтригу. Всю третю чверть лучани наздоганяли "хіміків" і зуміли навіть скоротити відставання майже до мінімального.

В заключному часовому відрізку гри волиняни зуміли переписати сценарій матчу і навіть вийшли вперед за дві хвилини до фінальної сирени (72:69), виглядаючи як в атаці, так і в захисті дуже симпатично. І, здавалось би, що матч вже можна і треба було вигравати, але невдала гра на останніх секундах, і кілька разів втрачений м'яч в простих ситуаціях... Саме ці втрати господарів дозволили "Хіміку-2" перемогти - 78:81.

"Волиньбаскет" ще шукає свою гру на майданчику, загалом команда діяла доволі непогано, але не вистачило концентрації і, мабуть, десь навіть впевненості в своїх діях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus