USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

«Волині» досить 30 секунд, щоб програти. ВІДЕО

6 Квітня 2013 21:53
Луцька «Волинь» поступилася харківському «Металісту» з рахунком 0:1, пропустивши єдиний м’яч у грі на 31 секунді матчу. Гра відбулася у рамках 23 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги 6 квітня у Харкові.

«Металіст»: 81. Дишленкович, 3. Вільягра, 17. Пшеничних, 30. Папа Гуйе, 20. Азеведо, 32. Красноперов, 8. Едмар, 25. Марлос (7. Вілліан, 68), 11. Соса, 10. Хав'єр (23. Бланко, 87), 9. Крістальдо (33. Девич)

«Волинь»: 1. Старцев, 3. Сімінін, 5. Заньов, 18. Приндета, 14. Масло, 8. Скоба, 35. Стевіч 40. (Хомченко, 85), 90. Пилипчук (Кінаш, 77), 19. Бабир (2. Овонікоко, 46), 11. Савіч, 31. Суботіч

Попередження і вилучення: Соса (38). Вилучення: Соса (81, друга жовта картка) - Сімінін (31), Пилипчук (55), Заньов (85)

«Волинь» підійшла до цього матчу у «розібраному» стані. «Головний мозок» команди, як його називають оточуючі, Ерік Бікфалві травмувався у минулому матчі з «Дніпром», тож креативу волинянам бракувало. До того ж через дискваліфікацію пропускали гру Шиков, Ізворану та Ілієв. Досі у лазареті Рамон Лопес. Такі, мовляв, кадрові проблеми плюс 15 годинний доїзд з Луцька в Харків потягом не змогли не вплинути на психологічний та функціональний стан гравців.

Матч розпочався досить хвацько. Уже на 31 секунді поєдинку харків’яни вийшли вперед. Капітан «металістів» Соса віддав пас в розріз повз центральних захисників лучан Масло та Приндети і Хав’єр реалізував вихід віч-на-віч зі Старцевим.

Забивши гол, господарі особливо не поспішали поступово розхитуючи оборону гостей, натомість гравці «Волині» перебували у шоковому стані і ніяк не могли розпочати атаку. Під рясний дощ гра протікала у досить повільному темпі. Лише подекуди футболісти проявляли активність, але велика кількість браку з обох сторін не дозволяла створювати гольові моменти. Хоча наприкінці тайму Хав’єр з вигідної позиції пробив потужно по воротам волинян, але Старцев врятував свою команду.

У другому таймі гра особливо не змінилася. У «Волині» нічого не виходило – «Металіст» чекав на слушну нагоду, аби збільшити перевагу. Найреальнішу - отримав знову ж таки Хав’єр, який розстрілював ворота Старцева, але голкіпер «хрестоносців» зреагував на цей удар.

Волиняни отримали чисельну перевагу, коли з поля суддя вилучив Сосу, однак гості не скористалися цією нагодою, по справжньому не створивши жодного небезпечного моменту біля воріт Дишленковича. Швидше харків’яни могли подвоїти рахунок у контратаці. Але на табло стадіону до кінця матчу так і залишилися одиничка з нулем, які загорілися ще на 31 секунді матчу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 7 Квітня 2013 23:20
Хто там про Лігу Європи говорив? Не Демяненко часом?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus