USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянка відзначилася дублем за збірну України з футзалу

25 Квітня 2017 21:19
Жіноча національна збірна України вихідними провела дві товариські зустрічі з командою Польщі. Вдало виступила за «синьо-жовтих» волинянка Юлія Дударчук– на її рахунку два м’ячі у першій грі.

Перший матч українки програли на паркеті міста Пяски. Краще розпочали гру господарки – 2:0. Збірна України двічі відновлювала паритет, та останнє слово було за полячками. Зазначимо, у цій грі дебютним голом, і не одним, відзначилася новачок збірної – волинянка Юлія Дударчук. Могла Юлія оформити і хет-трик, але на 37-й хвилині дівчина не реалізувала 10-метровий дабл-пенальті.

«Цей виклик в збірну є великим досвідом для мене. Все дуже сподобалося, тренування пройшли на «ура». Дуже зраділа, що вдалося забити свої перші голи за збірну», - поділилась волинянка.

Польща – Україна: 4-3


Голи: Собкович (3), Книсак (6, 10), Масіяр (17) – Тараканова (6), Дударчук (10, 11)

Наступного дня у Хелмі сценарій гри був дещо іншим. Обидві команди дуже довго не могли відкрити рахунок. Але вже під кінець першого тайму це зробила Сніжана Воловенко («ІМС-НУХТ»). У другому таймі Польща зуміла відквитати лише один м’яч, в той час як українки реалізували ще два гольові моменти.

«Ігри були цікаві, але не прості. Збірна Польщі – досить сильна, добре підготовлена фізично. Обидва матчі пройшли в напрузі до фінального свистка. На другу гру ми краще налаштувалися, зрозумівши вагомість цього матчу. Є тут і невеличка доля фарту», - розповіла Дударчук.

Польща – Україна: 1-3

Голи: Сітар (33) – Воловенко (20), Мочалова (30), Тараканова (36)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus