USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футзал: волинянку викликали в національну збірну

7 Квітня 2017 19:31
До лав нацональної збірної України з футзалу викликали Юлію Дударчук з Шацька. «Жовто-блакитні» проведуть підготовчий збір у Львові та зіграють дві товариські гри зі збірною Польщі.

«Я дуже рада, що знову потрапила до збірної. Налаштована тільки позитивно, вже не можу дочекатися, коли розпочнуться збори», - розповіла Дударчук.

Головний тренер українок Тарас Шпичка ще не визначився з остаточним складом, але кістяк команди вже сформовано. Знову до першої команди країни потрапила найкраща футзалістка минулого сезону, гравець полтавської команди «ПЗМС» Юлія Дударчук. Також в заявку потрапили одноклубниці волинянки Євгенія Шаповал, Юлія Дударчук, Валерія Єрмоленко, Таїсія Бабенко та Маргарита Мочалова.

Нагадаємо, саме полтавський «ПЗМС» переміг волинський «Легіон» на стадії 1/8 Кубку України.

Збірна України має пройти начально-тренувальний збір 18-24 квітня у Львові. Опісля заплановані дві гри зі збірною Польщі на 22-23 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКА «НАДІЯ» - АМАТОРСЬКИЙ ЧЕМПІОН КРАЇНИ З ФУТЗАЛУ

«У першу чергу всім дівчат потрібно викластися на всі 100 %, щоб тренерський штаб був задоволений, і тоді буде результат в збірній. Тренування в збірній відрізняються від домашніх тренувань. Всі дівчата з інших команд, разом працювати на полі – це вже щось нове для кожної з нас», - пояснила спортсменка.

Зазначимо, наприкінці листопада 2015 року Юлія отримала дебютний виклик до національної збірної України на товариські матчі з італійками у Львові. В обох протистояннях виходила на паркет, але забитими м’ячами не відзначилась.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ВІДБУВСЯ ЕЛІТНИЙ ФІНАЛ ФУТЗАЛУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus