USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка візьме участь у Паралімпійських іграх

6 Лютого 2014 15:42
Волинянка Юлія Батенкова-Бауман виступатиме на Паралімпійських іграх у Сочі. Вона братиме участь у змаганнях з лижних гонок та біатлону. Нашу національну збірну представлять 42-а спортсмени, серед яких і Юлія, - повідомляє ТРК «Аверс».

Поки в Росії триває підготовка до відкриття Олімпійських ігор, у Луцьку вже підняли олімпійський прапор з нагоди відкриття цих змагань. Нагадаємо, урочистий захід відбувся в обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою вчора, 5-го лютого.

Тренери переконані - спортсменка Юлія Батенкова-Бауман у найкращій фізичній формі. Цього разу дівчина знову може збагатити свою колекцію новими медалями, впевнені тренери, адже у неї хороша фізична підготовка, та й на подібних змаганнях ніколи не "пасла" задніх.

ДОВІДКА:
Юлія Батенкова-Бауман займається лижними гонками та біатлоном у Волинському облцентрі «Інваспорт». Майстер спорту України міжнародного класу з лижних гонок та біатлону (2005 рік, 2006 рік). Багаторазовий чемпіон України з легкої атлетики на бігових дистанціях 400м і 1500 м (починала кар'єру із легкої атлетики). Чемпіонка, срібна і бронзова призерка з лижних гонок та срібна призерка з біатлону кубку світу 2007 року; чемпіонка, срібна і триразова бронзова призерка з лижних гонок та біатлону Кубку світу 2008 року серед спортсменів-інвалідів з ураженнями опорно-рухового апарату; чемпіонка і срібна призерка з лижних гонок Кубку світу 2009 року м. Сьюсьоен (Норвегія); чемпіонка (довга дистанція) і дворазова срібна призерка (естафета, середня дистанція) з лижних гонок чемпіонату світу 2009 року з лижних гонок та біатлону у м. Вуокатті (Фінляндія); срібна призерка (довга дистанція) лижні гонки і срібна призерка з біатлону Фіналу Кубку світу 2009 року з лижних гонок та біатлону у м. Маунт Вашингтон (Канада); чемпіонка (середня дистанція) з лижних гонок і срібна та бронзова призерка з біатлону Кубку світу 2009 року у м. Вістлер (Канада).
Нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2006 рік).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Липины Показати IP 6 Лютого 2014 15:44
Удачи нашим спортсменам.
Олександр Показати IP 6 Лютого 2014 15:57
Не позортеся, якого ще біатлону?
настуся Показати IP 6 Лютого 2014 15:58
перемоги вам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus