USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські рукопашники на всеукраїнському п`єдесталі. ОНОВЛЕНО

30 Червня 2014 14:10
З 16 по 20 червня в місті Іллічівську Одеської області у непростий для нашої країни час відбувся Чемпіонат України з універсального бою серед юнаків та дівчат середнього і старшого віку (14-15 та 16-17 рр.) у розділах легкого та повного контактів. Сутички у цьому видовищному виді спорту проходять у двох дисциплінах одночасно. Перший раунд універсальної дуелі полягає у подоланні смуги перешкод зі стрільбою та метанням ножа у ціль, а в другому та третьому раундах бійці міряються силами безпосередньо у рукопашному протистоянні в рингу.

Честь відомої в Україні та вже і за її межами Волинської школи рукопашного бою, заснованої ще у далеких 90-х майстром 3-го Дану Заслуженим тренером України Паліївцем В`ячеславом Анатолійовичем, відстоювали 5 спортсменів Клубу рукопашного бою «Інсайт» та 1 представник спортивного клубу «Магістр». Про це повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини Голова Волинського обласного осередку Федерації універсального бою України Ігор Веремій.

Згідно з підсумками чемпіонату Збірна команда Волині, яка взяла участь тільки у версії повного контакту, в якій на ряду з ударами в повну силу руками та ногами дозволені борцівські кидки в стійці і больові та задущливі прийоми в партері, посіла почесне 3-тє загальнокомандне місце.

Троє наших земляків, які стали чемпіонами у своїх віко-вагових категоріях, а саме: Альберда Олексій та Пилипчук Леонід (обидва «ІНСАЙТ») і Пилипчук НазарМАГІСТР») включені до складу Національної Збірної і будуть готуватися до чемпіонатів Світу та Європи, які відбудуться незабаром. А свій вагомий внесок у загальнокомандну бронзу Волині зробили ще четверо вихованців «ІНСАЙТУ» -срібло у Федіка Андрія, Вуя Миколи та Пінчука Владислава, бронза в Піддубного Юрія.

До успіху наших земляків вів авторитетний колектив тренерів-рукопашників: В.А.Пліївець, І.В.Веремій та О.В.Кулаков (усі Клуб рукопашного бою «ІНСАЙТ»), а також Д.І.Грисюк та В.В. Рехнюк (обидва Спортивний Клуб «МАГІСТР»).

«Щиру подяку за всебічну підтримку та організацію участі наших спортсменів у Всеукраїнському форумі висловлюємо благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк»

та усім батькам спортсменів», - зазначив Ігор Веремій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 10 Липня 2014 21:34
Ви молодці, так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus