USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волиняни вибороли бронзу зі спортивного орієнтування

25 Жовтня 2016 17:57
Збірна Волинського Центру туризму виборола ІІІ місце в Україні зі спортивного орієнтування. Кубок Українського державного Центру туризму і краєзнавства зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді відбувся 20-23 жовтня 2016 року в Києві за ініціативою Федерації спортивного орієнтування України та Українським державним центром туризму і краєзнавства.

Про це повідомила прес-служба ЦТСЕ.

У змаганні взяли участь 32 команди з 16 регіонів України - понад 600 спортсменів-орієнтувальників. Спортсмени долали дистанції від 1,5 кілометра в молодших групах до 6 кілометрів в старших на території паркових зон міста Києва.
Волинь представляла збірна команда Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій. Кожного дня волиняни були серед переможців та призерів. В особистому заліку відзначились Ольга Гупало (І та ІІ місця), Христина Мельник (ІІ місце), Максим Мироненко (ІІ місце) та Антон Ліщук (ІІІ місце). Молодша чоловіча команда наших земляків виборола перемогу в естафеті, посівши І місце, а команда дівчат в старшій групі фінішувала третьою.

За підсумками трьох днів змагань збірна зайняла трете місце в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 25 Жовтня 2016 20:11
Молодці
NATA Показати IP 26 Жовтня 2016 13:22
MOLODZI DETI!!!!! GORZUS SWOIM PLEMJANNIKOM!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus