USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни здобули нагороди на всеукраїнській першості з дзюдо

21 Листопада 2016 23:00
Більше трьох сотень спортсменів боролися за чемпіонство в індивідуальному заліку, а наступного дня шість чоловічих та п’ять жіночих команд змагалися у першості «стінка на стінку». Зауважимо, що майже всі залікові очки для Волині заробили дівчата.

«Турнір зібрав фактично всіх, на даний момент, найсильніших спортсменів і навіть тих, що вже декілька років не брав участь у змаганнях. Наприклад, дворазовий олімпійський призер Роман Гонтюк не виступав вже чотири роки, але вирішив на радість вболівальникам взяти участь у цьогорічній національній першості», - передав атмосферу директор Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИ ЗДОБУЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ У ВІДКРИТІЙ ПЕРШОСТІ З ДЗЮДО

В індивідуальному заліку представниці Волині здобули дві бронзи та золото. У ваговій категорії до 78 кілограм лучанка Ольга Климюк стала третьою, для спортсменки це перша медаль такого рівня. Ще дві нагороди здобули дзюдоїстки, що виступають у консолідованому заліку за Рівненську та Волинську області. Вихованка любомльської школи дзюдо Валентина Шмаль у в/к 48 кг отримала бронзу. Новоспечена чемпіонка Європи Анастасія Турчин без проблем взяла і національне золото в категорії 78 кг.

Також Алла Онищук (57 кг) зайняла 5 місце, Інна Гоменчук (48 кг) – 5 місце, Вадим Чернов (60 кг) – 9 місце. Жіноча команда волинянок у змаганнях «стінка на стінку» стала третьою.

«Не зважаючи на те, що в цьому чемпіонаті через травму не змогла взяти участь одна з лідерів нашої команди Анна Кухарук, ми зуміли повторити минулорічний успіх. В категорії 48 кг в боротьбі за вихід у фінал Валентина Шмаль в рівній боротьбі програла мінімальну оцінку «юко» Катерині Саблевій з Одеси, а в боротьбі за третє місце не залишила шансів рівненчанці Олександрі Шульзі. Беззаперечне перше місце завоювала Анастасія Турчин. І приємно здивувала Ольга Климюк», - проаналізував виступ Терешкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus