USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська борчиня стала чемпіонкою Європи

2 Квітня 2017 21:01
В угорському місті Сомбатхей триває чемпіонат Європи з боротьби серед молоді до 23 років. Спортсменка Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Лілія Горішна у п’ятницю, 31 березня, взяла на змаганнях золото.

У ваговій категорії 53 кілограми Горішна провела три поєдинки і всі три виграла достроково – на туше, показавши явну технічну перевагу над суперницями.

У чвертьфіналі Лілія перемогла Яніку Аннілну Ваккілу з Фінляндії – 6:4.
У другій сутичці Горішна впевнено здолала білоруску Катерину Пічковську – 12:2.

У фіналі волинянка за дві секунди до кінця зустрічі зуміла укласти на лопатки вихованку криворізької школи вільної боротьби Лейлу Гурбанову, яка зараз виступає за Азербайджан.
«Змагання – це особливий час для спортсменів. До цього наруженого дня готуєшся дуже довго. І все це заради перемоги. Кожна сутичка була напружена. Особлива остання фінальна схватка важко далася. Я вже до того боролась з Лейлою Гурбановою минулого року два рази і теж перемагала. Я знала, що від неї очікувати, але і розуміла, що вона достойна суперниця. Завдяки моїм тренерам, підтримці рідних і комади я вдруге виграла Європу до 23 років», - розповіла Горішна.

Нагадаємо, інша представниця іваничівської школи боротьби Оксана Гергель, яка зараз виступає за Львівську область, у вазі 60 кілограмів виборола бронзу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus