USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В хокей грають справжні чоловіки: найкращі хокеїсти України в Луцьку

23 Березня 2014 19:00
П’ятий дитячий турнір «Соколята», присвячений пам'яті відомого українського співака та композитора Вячеслава Хурсенка, відбувся у Луцьку сьогодні, 23 березня.
У зв’язку з цим до Луцька прибули відомі українські хокеїсти - В’ячеслав Завальнюк, начальник національної збірної команди України віце-президент федерації хокею України та Костянтин Сімчук, найкращий хокеїст року 2005 в Україні.

Змагання за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк» тривали 2 дні.

За нагороди у турнірі боролися 4 команди: «Спарта» (Луцьк), «Патріот» (Вінниця), «Крижинка» (Київ) та «Білі Ведмеді» (Калуш).

Голова федерації хокею Волинської області народний депутат України Юрій Савчук подякував усім і побажав, щоб у всіх учасників залишилися хороші спогади і враження про змагання, спілкування і перебування у Луцьку.

Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, присутня під час заходу, своєю чергою, привітала учасників: «Турнір має дуже добру традицію, за що потрібно подякувати організаторам, які не тільки розвивають цей вид спорту – хокей, але й цими змаганнями увіковічнюють ім’я достойної людини, талановитого композитора і співака В’ячеслава Хурсенка. Юним спортсменам бажаю нових перемог, нових здобутків, досягнень і вершин. Будьте справжніми чоловіками, і хай у тому вам сприяють батьки, тренери та наставники».


Перемогу в турнірі здобули хокеїсти «Крижинки» (Київ). Другими та третіми стали «Білі Ведмеді» та «Спарта», відповідно. Четверте місце посіла команда «Патріот» з Вінниці.

У нагородженні спортсменів брали участь відомі українські хокеїсти В’ячеслав Завальнюк, начальник національної збірної команди України віце-президент федерації хокею України та Костянтин Сімчук, найкращий хокеїст року 2005 в Україні.

Відзначили також кращих гравців турніру: нападника Тимофія Савицького (команда «Крижинка»), захисника Романа Одемлюка («Патріот»), воротаря Данила Тиндюка («Спарта»). Кращим гравцем турніру визнали Владислава Слівінського («Білі ведмеді»). Хлопчик зазначає, що найбільше йому сподобалося грати з сильними суперниками, особливо, мовляв, запам’яталася гра з командою «Крижинка» з Києва.

Гравці цієї команди Андрій Удовиченко, Тимофій Савицький, Даниїл Кривенко розповіли, що займаються хокеєм уже 9 років В одній команді грають з 2-ох років. «Турнір нам дуже сподобався, особливо цього року, бо ми перемогли. Гарне і місто, особливо Луцький замок. На турнірі ми - втретє», – наввипередки розповідали хлопці.

Насамкінець тренер «Крижинки» Ігор Архіпенко відзначив високий рівень організації турніру, хороший гру та бажання учасників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus