USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська «Надія» - аматорський чемпіон країни з футзалу

29 Березня 2017 13:57
У Дніпрі завершився Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України – найпрестижніше змагання серед аматорських футзальних команд країни. Півфінальні, а потім фінальні етапи відбувалися одразу і в Першій лізі, і у Вищій. Чемпіоном «вишки» стала «Надія» зі села Хорів Локачинського району.

У півфіналі хорівчани впевнено здолали «ІВТ» зі Сєвєродонецька – 3:0. Відкрив рахунок Володимир Данилюк на 9-й хвилині. Питання щодо переможця визначилося на старті третьої 10-хвилинки. Голи Ярослава Писька та Олександра Хлюбка з інтервалом в одну хвилину закріпили перевагу їхньої команди – 3:0.

У фіналі волиняни зустрілися з костопільким «Свісспан-Горизонтом». У першому таймі хорівчани відкрили рахунок вже на 11-й хвилині зусиллями Сергія Тригубця. Зазначимо, Сергій колись виступав в екстралігових командах «Кардинал» та «Тайм». Не встигли наші земляки відсвяткувати дебютний гол, як хвилиною потому пропустили від Сергія Степанюка. В результаті це зумовило обопільне підвищення швидкостей, яке, в принципі, відповідало всьому, що відбувалось на майданчику, та до перерви рахунок не змінився.

Нічия «Надію» очевидно не влаштовувала. Це було можна зрозуміти по кількості атак, які хорівська команда створила на старті другого тайму. Однак, забити «гол з роздягальні» волинянам не вдалося. Багато в чому цьому посприяв Ревягін, який впевнено діяв у воротах «Горизонту».

По перерві на перший план вийшов Данилюк, який спочатку забив у власні ворота, але одразу ж після цього виправився та відновив рівновагу. Останнє слово було за Сергієм Шафранським, гол якого на 28-й хвилині приніс титул чемпіона волинській «Надії».

І в результаті «Надія», яка дуже довго йшла до титулу найсильнішої аматорської команди України, нарешті його здобула.

«Надія» – «Свісспан-Горизонт» – 3:2

«Приємно, що всі двадцять чотири команди-учасниці Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної ліги України показали: рівень аматорського футзалу в України зростає з кожним роком, і недаремно футзал є наймасовішим видом спорту в нашій країні», - зазначив на нагородженні президент Асоціації футзалу України Сергій Владико.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДИВА НЕ СТАЛОСЯ: ЛУЦЬКІ «ЛЕГІОНЕРКИ» ЗАВЕРШИЛИ ВИСТУП У КУБКУ УКРАЇНИ З ФУТЗАЛУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus