USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські джитсери здобули призові місця на відкритому чемпіонаті у Тернополі

30 Жовтня 2017 21:23
Два срібла і дві бронзи привезли спортсмени бійцівського клубу «Garda» із відкритого Чемпіонату з бразильского джиу-джитсу «BJJ TERNOPIL OPEN 2017» за версією «Gi» (боротьба в кімоно).

Змагання відбулися цими вихідними у Тернополі.

Тренер і засновник БК «Garda» Михайло Савчук каже, що цього разу клуб брав участь у найменшій кількості і наймолодшій віковій категорії за останні два роки регулярних виступів на змаганнях.

«Це зумовлено тим, що цей рік виявися досить продуктивним на спортивні події. І основний склад дорослої і дитячої збірних залучені до підготовки для виступу на Чемпіонаті України з Панкратіону, який відбудеться 10-12 листопада в Сумах. Там пройде відбір у склад Збірної України на Чемпіонат Європи. Тому у Тернополі наше місто представляли шість юних джитсерів 9-11 років. І вони гідно виступили, продемонструвавши технічну боротьбу і сильну жагу до перемоги. Наші спортсмени здобули 4 призові нагороди: два срібла і дві бронзи. Хоча ми не здобули жодної золотої нагороди, я оцінюю цей виступ як досить успішний. Для більшості юнаків це були перші масштабні змагання», - розповідає Михайло Савчук.

За результатами змагань спортсмени посіли такі місця: 2 місце - Теодор Ганейчук; 2 місце - Назар Бревко; 3 місце - Богдан Маковський; 3 місце - Іван Поліщук.

Михайло Савчук додає, що для кожного з призерів ці змагання стали потужною мотивацією гідно підготуватися до майбутнього Чемпіонату України, який відбудеться в грудні 2017 року в столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus