USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські дзюдоїсти змагалися в сусідній державі

22 Січня 2014 17:14
Команда Федерації дзюдо Волині взяла участь у змаганнях Відкритої Першості Республіки Білорусь серед юнаків та дівчат 1997-1999 років народження, які відбулись у Мінську. Про це повідомляє «Вісник+К».

Всього за нагороди боролися 254 спортсмени. Волинську область представляли 7 юнаків та 4 дівчат. Чемпіонами в своїх вагових категоріях стали: Валентина Шмаль та Анна Кухарук (Любомль), бронзові нагороди завоювали Вуй Микола (Луцьк, «Колос), Денисюк Марія (Любомль), Галюк Антон (Любомль).

Сьоме місце в цих змаганнях зайняла Малиновська Анастасія (Любомль). Готували команду до змагань тренери О.А. Сікорський (Любомль) та О.Б. Іщук (Луцьк)

Ці змагання стали першим етапом підготовки збірної команди Федерації дзюдо Волині до Чемпіонату України серед юнаків та дівчат, що пройде 12-14 лютого у Луцьку в приміщенні обласної ДЮСШ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus