USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські футболісти «розгромили» білорусів

23 Серпня 2014 15:13
Товариська зустріч між білоруськими та волинськими ветеранами футболу, яка закінчилася перемогою господарів поля з рахунком 7:3, відбулася сьогодні, 23 серпня

Так, на луцькому стадіоні «Авангард» мірялися силами представники футбольного клубу «Адамс» з міста Брест Республіки Білорусь та клубу «Ніко Ветеран – Лучеськ».

Зі слів організаторів, такі спортивні зустрічі, приурочені до Дня Державного Прапора України, відбуваються вже не вперше. Проте, цьогорічний поєдинок був принциповим для волинян, оскільки минулого року гості з Білорусії вибороли перемогу у матчі.

Честь Волині відстоювали футболісти Юрій Волошин, Юрій Бенько, Роман Максюмюк, Олександр Сагаль, Олександр Ятчук, Володимир Гащин, Володимир Гапон, Юрій Азовський, Валентин Дячук, Михайло Сомік, Сергій Гордун, Леонід Чабан, Сергій Соботович, Олександр Нікітін, Ігор Калюжний, Олександр Столярчук, Костянтин Масицький, Василь Лівак та Петро Харахай. Тренер команди – Василь Кохановський.
Зважаючи на те, що спортсмени вже давно не практикують професійний футбол як гравці, тайм тривав 35 хвилин, а не 45, як зазвичай. Проте, через це матч не став менш видовищним.

З перших хвилин зустрічі ініціативу взяли на себе гості. Результат не забарився – два м’ячі у ворота господарів влетіли практично один за одним: «розмочив» рахунок на 7 хвилині зустрічі Вадим Савчук, а вже на 10-й актив команди поповнив Сергій Степанюк.
Проте, це стало для господарів поля хорошим стимулом активізуватися: волиняни спочатку відіграли одне очко, а згодом, завдяки точному удару Михайла Соміка, і зрівняли рахунок. Але й білоруси не зажадали здавати позицій – Сергій Степанюк звів рахунок до 2:3 на користь гостей ФК «Динамо Брест», після чого команди пішли на перерву.
Набравшись сил, волиняни змогли дати відсіч гостям та вирішили переламати хід гри – кількість голів зрівняв на 41-й хвилині зустрічі Роман Максимюк, а через декілька хвилин закріпив успіх дублем, довівши рахунок до 4:3 на користь господарів поля.

Згодом, його колеги по цеху Юрій Бенько та Володимир Гащин додали у актив команди ще два очки, поціливши у ворота білорусів один за одним. Таким чином, рахунок зупинився на позначці 6:3 на користь волинян. Остаточно крапку матчу на останніх хвилинах поставив все той же Гащин, реалізувавши передачу колеги по команді.

Отож, кінцевий результат зустрічі - 7:3 на користь волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus