USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські гандболісти здобули першість на міжнародному турнірі

3 Листопада 2015 12:15
У Нововолинську, успіхом місцевої команди, завершився міжнародний турнір з гандболу серед юнаків спортивних клубів присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова.

Про це повідомили в обласному центрі «Спорт для всіх».

Так, з 29 жовтня по 1 листопада 2015 року в Будинку спорту СОКу «Шахтар» в Нововолинськ Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому та ДЮСШ управління освіти організували міжнародний турнір з гандболу серед юнаків спортивних клубів присвячений пам’яті судді міжнародної категорії Б.М. Макарова.

Змагання проводяться щорічно з метою популяризації гандболу та пропаганди здорового способу життя серед молоді.

У змаганнях взяли участь 6 команд юнаків 2002 року народженнята молодші – СК «Портовик» з Южного Одеської області, СК «ЗТР №1», СК «ЗТР №2» з Запоріжжя, а також команди з Луцька - «ОДЮСШ», «ДЮСШ» Сквира Київської області та команда господарів турніру. Всього до заходу залучили понад 80 осіб.

Згідно з результатами напружених матчів звання переможця турніру здобула команда ДЮСШ з Новолинська. Друге місце посіла команда ДЮСШ зіСквира Київської області, замкнула трійку призерів команда СК «ЗТР №2» з Запоріжжя.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, дипломами, кубками та медалями від організаторів та спонсорів турніру. Також були відзначені цінними призами кращі гравці турніру у всіх амплуа. Пам’ятні призи та запашний коровай від міського голови отримали всі команди-учасниці турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юр Показати IP 3 Листопада 2015 16:52
Найбільше сподобалась фраза "Всього до заходу залучили понад 80 осіб" - це кількість премій?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus