USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські пауерліфтери отримали довгоочікуваний інвентар

13 Вересня 2017 10:42
Пауерліфтерські грифи подарували волинській команді «Volyn Strength». Заслужений тренер України з пауерліфтингу Олег Хом’як розповідає, що раніше спортсмени тренувалися на зовсім інших - гнучких грифах, що негативно відображалося на виступах під час змагань.

Про подарунок розповів у Facebook заслужений тренер України з пауерліфтингу, тренер команди «Volyn Strength» старший тренер мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика», тренер-викладач Волинського регіонального центру інвалідного спорту «Інваспорт» Олег Хом’як.

«Ми отримали у подарунок 2 грифи для занять пауерліфтингом від депутата Луцької міської ради, радника міського голови Ігоря Поліщука. Команда «Volyn strength» безмежно Вам вдячна Ігоре Ігоревичу! Дякую Вам за роботу, високі досягнення і за Ваш внесок в розвиток спорту. Відразу після Чемпіонату України, на якому ми і «обкатаємо» подарунки, чекаю Вас на атомне тренування», - написав на своїй сторінці Олег Хом’як.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини тренер поділився, що про такий спортінвентар давно мріяли.

«Це зовсім інші грифи, ніж у важкій атлетиці. Адже наші грифи гнулися під час виконання вправ, а пауерліфтерські грифи витримують набагато більшу вагу. Ми роками мали проблему з цим, бо тренувалися з одним спортінвентарем, а коли приїжджали на змагання, то працювали на зовсім іншому, що не покращувало результат. Приємно, що нас помітили та підтримали, адже вже впродовж кількох років, куди тільки не зверталися, щоб нам допомогли – отримували лише обіцянки. Урочисто нам ці грифи передадуть під час відкриття Чемпіонату України з класичного пауерліфтингу 15 вересня в спорткомплексі Східноєвропейського університету імені Лесі Українки. Вхід вільний, усіх запрошую», - розповідає спортсмен.

Нагадаємо, цього року волинські пауерліфтери окупували рівненські п’єдестали, також лучани привезли медалі з чемпіонату Київщини з пауерлiфтингу та жиму лежачи, окрім цього, волинські пауерліфтери вибороли вже друге золото в Данії, а лучанин став дванадцятиразовим чемпіоном України з пауерліфтингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ст.морж Показати IP 13 Вересня 2017 11:00
Вартість одного такого грифа близько 2 тис. доларів?
Анонім до Ст.морж Показати IP 13 Вересня 2017 14:47
Виробник цих грифів український. Ціна таких грифів - 12-13 тисяч гривень. Якщо говорити про спеціальні грифи для окреми дисциплін, що виробляються в США, то вартість коливається від 700 до 1500 доларів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus