USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинські спортсмени повернулися в Луцьк із «золотом» і «бронзою»

8 Квітня 2015 15:54
Три призовних місця виборола команда волинян у Києві на турнірі з панкратіону «Патріот». В одному з боїв наші краяни показали вищий клас – вигравши сутичку достроково.

Команду волинян представляли троє бійців із клубу бойових мистецтв «Garda».

Волиняни виступили в категорії «Грепплінг Гі» і здобули дві золоті нагороди й одну бронзову.

У ваговій категорії до 71 кілограма переможцем став волинянин Михайло Іщук, блискавично виконавши больовий прийом на руку супротивника в двох сутичках.

«Незважаючи на досить непросту ситуацію в країні, на турнір приїхало багато спортсменів із різних областей України. Загалом, рівень турніру був високий, суперники -досить сильними. Сутички були важкими, втім, наполегливі тренування, бойове налаштування на перемогу дали свої результати – ми достойно представили Волинь й належно захистили честь області», - розповідає у коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини Михайло Іщук.
У ваговій категорії до 84 кілограмів переможцем став Михайло Савчук, достроково виборовши дві перемоги задушливими прийомами.

«Цього разу я привіз додому «золото». Приємно, що наша команда щоразу повертається з різних змагань і турнірів переможцями. Це говорить про те, що рівень волинських спортсменів покражується. Волинські «джитсери» дякують небайдужим волинянам, що сприяють популяризації спорту в нашому краї, зокрема, висловлюю подяку за організаційну та фінансову підтримку Громадській організації «Волинське об’єднання підприємтсв-МЕТАЛ» Євгенію Мирославовичу Блащуку, директору ВМБ Ростиславу Ростиславовичу Ганейчуку. Ми й надалі будемо інтенсивно трудитися в залах, щоб привозити нові медалі й передавати свій досвід маленьким лучанам, які приходять до нас на зайняття, аби пріоритетами молоді був спорт, здоровий спосіб життя, а не негативні звички», - наголошує Михайло.
Бронзу отримав спортсмен Роман Борис.
Волинські спортсмени зауважують, що для них це був перший досвід сутичок з панкратіону.

Нагадаємо, нещодавно волиняни привезли перемогу з бразильського джиу-джитсу.

А в Луцьку, аби популяризувати спорт, Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» взявся за встановлення майданчиків у стилі «Street WorkOut».

Бій Михайла Савчука
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Алістарховна Показати IP 8 Квітня 2015 15:56
Молодці хлопці!!!!!!!! Нових перемог й успіхів!!!
Юлія Показати IP 9 Квітня 2015 09:33
Хлопці виступили чудово!Ми пишаэмося Вами і сподіваэмося, що Ви на цьому не зупинитесь, і про наших волинський спорцменів будуть знати за межами нашоі краіни!Однго з переможців знаю особисто, знаю як він наполегливо працюэ і готуэ достойних послідовників. Успіхів, сили, везіння і новиз перемог!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus