USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські держслужбовці кращі за брестських. Принаймні у спорті

11 Жовтня 2008 09:45
Волинські держслужбовці здобули перемогу в змаганнях, що відбувалися у рамках спартакіади «Вертикаль». Про це 11 жовтня у телефонному коментарі «Волинським Новинам» розповів начальник Управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський.
Cпартакіада «Вертикаль», участь у якій брали держслужбовці Волинської (Україна) та Брестської (Білорусь) областей, завершилася 10 жовтня. Вони змагалися у 6-ти видах спорту: волейболі, міні-футболі, настільному тенісі, шахах, плаванні й більярді.
«Волиняни були кращими у чотирьох із них, а гості із Брестської області – у двох. Тому держслужбовці нашого краю стали переможцями «Вертикалі», – розповів Валентин Малиновський.
Змагання, що проходили на Волинській землі, стали вже другим подібним змаганням, відновленим після багаторічної перерви. До цього спартакіада «Вертикаль» відбулася у квітні цього року на території Брестської області. І тоді кращими теж були держслужбовці Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus