USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські медійники - сильніші, ніж білоруси і рівняни. ФОТО

9 Червня 2013 19:00
Працівники Волинської обласної державної телерадіокомпанії перемогли на першій відкритій міжнародній спартакіаді ВОДТРК, присвяченій Дню журналісту. Змагання відбулися у Луцьку у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін-сіті» 9-ого червня.

Участь у міжнародній спартакіаді взяли 6 команд. 4 з них представляли ВОДТРК: ТВО-телебаченя, ТВО-адіомовлення, ТВО-служба інформації та збірна інженерної служби. А також дві команди-гості - телерадіокомпанія «Брест» республіки Білорусь і Рівненська обласна державна телерадіокомпанія (РОДТРК).

Медійники змагалися у кількох видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, бадмінтон, дартс, кульова стрільба, піднімання гирь, арм-реслінг і перетягування канату.

Попри запевнення спортсменів-аматорів, що головне – участь, змагання були доволі запеклі. Не гребували участю у них найвищі особи телерадіокомпаній - генеральний директор РОДТРК Андрій Велесик, директори ТВО ВОДТРК Микола Генсецький та Костянтин Лоцман, завідувач редакції ТРК «Брест» Денис Ліпкін, а також представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області Степан Родич.

«З волинськими друзями ми підтримуємо зв’язки давно. Ми рахуємо, що спорт об’єднує, дає можливість відчути нові емоції, щоб потім творчу роботу виконувати набагато краще. Наступного року обов’язково приїдемо», - поділився враженнями завідувач відділу виробництва програм телерадіокомпанії «Брест» Денис Ліпкін.

Усі призові місця, зауважимо, зайняли команди-господарі з ВОДТРК. Гості з Рівного та Білорусі залишилися поза межами переможної трійки. Організатори змагань наступного року, кажуть, планують розширити географію учасників.





























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
хвілолог Показати IP 9 Червня 2013 19:40
А писати без помилок вони вміють?
Писати тра вміти до хвілолог Показати IP 9 Червня 2013 21:59
та і фото дyпи розмите
Вінстон Показати IP 9 Червня 2013 22:01
Одна 7 фотка класна з низу :) Сила-силюща:)
Інна Показати IP 10 Червня 2013 09:16
Фотки - то отпад.... Особливо з гирями... і сьома знизу.....
Учасник Показати IP 10 Червня 2013 10:24
Молодці. Так тримати! А інші - підберіть слину.
філолог номер 5 Показати IP 10 Червня 2013 11:27
заголовки у волинських медійників теж геніальні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus