USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські рукопашники завоювали бронзу у Криму

17 Червня 2011 16:34
На чемпіонаті України з універсального бою збірна Волині, до складу якої увійшли спортсмени волинських клубів рукопашного бою «Інсайт» та «Магістр», посіла третє загальнокомандне місце. Відтак волинських спортсменів включили до складу Національної збірної для участі у Чемпіонаті світу

Про це повідомив президент Волинського клубу рукопашного бою «Інсайт» Ігор Веремій.

Чемпіонат України з універсального бою серед хлопців 10-11 та 12-13 років проходив з 10 по 12 червня в місті Коблево.

Сутички у цьому спорті проходять у двох дисциплінах одночасно. Перший раунд універсальної дуелі полягає у подоланні смуги перешкод зі стрільбою та метанням ножа у ціль, а в другому та третьому раундах бій проходить безпосередньо у рукопашному протистоянні на борцівському килимі або в рингу, в залежності від вікової групи учасників змагань, - пояснив Веремій.

Отож на чемпіонаті Андрій Федік з клубу «Інсайт» і Тарас Ліщинський з клубу «Магістр» завоювали золоті медалі.
Роман Ольхович («Інсайт»), а також Назар Пилипчук з Богданом Ліщинським з «Магістра» отримали срібні медалі.
Окрім того, Богдан Ліщинський завоював бронзову медаль. Також бронзу здобули «інсайтівці» Максим Петрощук та Дмитро Ніценко.
За підсумками чемпіонату Збірна команда Волині посіла третє загальнокомандне місце.
Шестеро наших земляків включені до складу Національної Збірної і будуть готуватися до чемпіонату світу, який відбудеться незабаром.
«Особливо слід відзначити дві медалі Богдана Ліщинського, який зумів проявити себе у двох вагових категоріях і зовсім трохи не дотянув до золотої нагороди у більш важкій вазі», - розповів Ігор Веремій.
«Щиру подяку висловлюємо члену Ради Федерації універсального бою України Бахматенку Олегу Анатолійовичу за всебічну підтримку та організацію участі наших спортсменів у Всеукраїнському форумі», - додав Веремій.
Збірну команду тренували тренери-рукопашники з клубу рукопашного бою «Інсайт» В`ячеслав Паліївець, Ігор Веремій, Олександр Кулаков та Володимир Шпильовий, а також Дмитро Грисюк та Віталій Рехнюк з клубу «Магістр».
Волинська школа рукопашного бою заснована ще у 90-х роках майстром 3-го Дану В’ячеславом Паліївцем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 19 Червня 2011 14:02
Анатолійовичу великий респект.....Інсайд молодці)))
Сергій Показати IP 22 Червня 2011 23:47
Дивно як до цього результату Гузов не підмазався... На нього це не схоже. Зазвичай всі перемоги волинян виключно його...
Сергій Показати IP 22 Червня 2011 23:49
А як же Гузов ?
Вася Показати IP 28 Червня 2011 22:10
Сила в обєднанні а не конфронтації,а ця перемога це плюс всім волинським рукопашникам.Впевнений пан Гузов це також прекрасно розуміє.Він також прекрасний і тренер і організатор
Сергій Показати IP 7 Серпня 2011 22:06
"Ех, Вася, Вася... Як то кажуть дай то Бог твої слова да Гузову у вуха. Мабуть ти дуже погано його знаєш, якщо таке пишеш (або ти сам Гузов - бо крім нього ніхто такого не написав би).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus