USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни веслували першими у міжнародних змаганнях на човнах.ФОТО

24 Вересня 2013 21:06
29-ті міжнародні змагання з веслування на човнах «Дракон» та байдарках і каное, з нагоди Дня машинобудівника, відбулися 21-22 вересня на Ковельському водосховищі на базі СДЮШОР «Ніка-Сільмаш», інформує ПроКовель.

У турнірі з веслування на човнах «Дракон» взяли участь 250 спортсменів: 210 чоловіків та 40 жінок у складі десяти команд, а саме: «Білорусь» (спортсмени з міст Гомеля, Пінська та Бреста), «Мала флотилія» (Київ), «Отаман» (Львів), «Динамо» (Дніпропетровськ), «Драгонком» (Комсомольськ), «Kajak» (Чернігів), «ДВС» (Київ), «Українська Народна Партія» (Ковель), «Автолайн -24» (Ковель) та «Західний вітер» (Ковель).

Згідно з підсумками видовищних змагань в категорії «МІКС» ІІІ місце зайняла команда «Отаман» (Львів), ІІ місце - «Динамо» (Дніпропетровськ). Переможцями стали господарі - команда «Західний вітер» (Ковель). Ця ж команда ковельчан перемогла й у категорії «OPEN». ІІІ місце посіла команда «ДВС» (Київ), ІІ місце - «Драгонком» (Комсомольськ).
У категорії корпоративних команд ІІІ місце посіла - «Kajak» (Чернігів), ІІ місце - «Білорусь». А перемога знову дісталася господарям змагань. Цього разу вона у команди «Автолайн – 24» ( Ковель).

У міжнародних змаганнях з веслування на байдарках і каное взяли участь 22 команди з Польщі, Литви, Білорусі та шести областей України: Волинської, Рівненської, Львівської, Одеської, Полтавської та Івано-Франківської. Загалом 302 спортсмени змагалися за перемогу.

На дистанціях 200 метрів та 3000 метрів призові місця виборювали сім майстрів спорту міжнародного класу, дванадцять майстрів спорту України та сорок вісім кандидатів у майстри спорту України.

Почесним гостем змагань був чемпіон світу 2013 року, член збірної команди Азербайджану - українець Валентин Дем’яненко.

У класі каное-одиночка на дистанції 200 метрів фінал зібрав п’ять учасників нинішнього чемпіонату світу. В результаті боротьби лідером на цій дистанції став відомий для загалу учасник чемпіонату світу ковельчанин В’ячеслав Цехош.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
баксьор Показати IP 24 Вересня 2013 23:13
Добре, що не потопилися)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus