USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни розгромили «Динамо»

18 Жовтня 2012 14:54
У передостанньому матчі першої частини чемпіонату України U-19 юніори луцької «Волині» зустрічалися із лідером групи А київським «Динамо». Гра закінчилась впевненою перемогою волинян.

Про це йдеться на сайті клубу.

Несприятливим тлом для матчу стала погода: дощ лив протягом усіх дев’яноста хвилин гри. Тож тактика киян у перші хвилини матчу була наступною – ставка на дальні удари, якими «динаміці» прагнули застати зненацька Ярмощука. Але «Волинь» діяла дуже зібрано в захисті.

Власне, із 15-20 хвилини поєдинку лучани міцно заволоділи ініціативою і не відпускали її до кінця поєдинку. Шаповал з Коблюком зв’язали захист із атакою, активними були Максимук з Ловинюком на флангах. І одна з флангових атак досягла мети: Максимук і Коблюк продерлися правим флангом, кіпер киян перервав подачу, але друга хвиля атаки закінчилася точним більярдним ударом Стрижеуса – 1:0.

Майже відразу замикати простріл мав Бабій, але лише трохи не встиг на простріл. «Динамо» грало без моментів і перший тайм команди дограли, борючись у центрі поля та долаючи дощ і вітер.

Друга половина гри розпочалася дуже вдало для волинян: подачу Мельничука ударом головою з дванадцяти метрів замкнув Адамський – 2:0.

Господарі понеслися, мов на крилах і створили ще кілька гольових нагод. Ловинюк «вибухав» на фланзі й одного разу бив впритул – кіпер врятував «Динамо».

Активно пресингував попереду Бабій й після помилки киян в центрі поля Мар’ян разом із Денисом Фурманом двоє вибігли на ворота. Бабій не пошкодував пасу партнеру й вивів його на порожні ворота – 3:0. Денис забив четвертий гол у чемпіонаті (стільки ж на рахунку Віктора Хомченка).
У підсумку – впевнена перемога над лідером, яка ще залишає «Волині» шанси на входження у першу четвірку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вольдемар Показати IP 18 Жовтня 2012 18:22
Стрижеус молодець. Слава похвали сина, а то тільки триндюлей йому даєш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus