USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вперше на Волині відбувся чемпіонат з грепплінгу

20 Лютого 2018 07:40
Змагання з боротьби «Lutsk grappling 2018» за правилами панкратіону відбулися в Луцьку 17 лютого у Волинському обласному військовому ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Організатор змагань засновник клубу з бушинкан джиу-джитсу, бразильского джиу джитсу та грепплінгу «Garda» Михайло Савчук розповідає, що на змагання такого виду, які, до слова, відбуваються вперше на Волині, приїхали більше 200 спортсменів.

«Колектив «Garda» нарешті реалізував те, про що планували весь 2017 рік - ми організували і провели перші змагання з боротьби «Lutsk grappling 2018». Наголошу, що це був 1-й в історії бойових мистецтв Луцька офіційний турнір з грепплінгу. Команда спрацювала як одна дружня сім'я. Звісно були й помилки, за що окремо прошу вибачення в усіх, хто брав участь у змаганнях та підтримав бійців.

Величезне дякую Олександру Кулакову з СК «Прайд», Андрію Зінчуку з СК «Воїн», тренерам клубу «Легіон» Михайлу Музиченку та Андрію Ісаєву «Спортивна Нація» (м. Фастів), СК «Пітбуль» та представникам інших клубів, які долучилися до наших змагань та підтримали цей захід з інших областей України. Хлопці, без вас це все було б неможливим!» - наголошує Михайло Савчук.

Загалом у чемпіонаті змагалися 11 клубів з 8 областей.

За підсумками змагань серед дорослих перше командне місце посіла «Garda» (Луцьк), друге «Воїн» (Луцьк) і третє «Титан» (Тернопіль).

«Клуб «Garda» висловлює велику подяку Олексію Шмігелю, Юрію Онопріюку («СанСервіс Плюс»), родині Маковських, Вадиму Борецькому (ТОВ «Авто Вест Груп»), Віктору Гембі (мережа «Євродім») та Павлу Боснюку й Олександру Іванову (військовий ліцей) за сприяння в організації змагань», - каже організатор Михайло Савчук.

Та додає, що змагання мають намір організовувати регулярно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus