USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Визначилися фіналісти чемпіонату Волині з хокею

23 Березня 2016 18:45
Відкритий чемпіонат Волині з хокею, що цьогоріч проходить за підтримки голови обласної ради Ігоря Палиці, підходить до свого завершення. У півфінальних матчах визначили, хто буде боротися за чемпіонство, а хто зіграє у «малому фіналі» за бронзу турніру.

ХК «Луцьк» - ХК «Спарта» - 7:1 (1:0, 3:1, 3:0)

У першому півфіналі зійшлись дві луцькі команди. У дербі сильнішими виявились «городяни», які на досвіді перемогли наймолодшу команду змагань – ХК «Спарта».

Швидка шайба Вадима Бесараба на 10-ій секунді зустрічі прогнозувала черговий розгром, та після пропущеного голу підопічні Дмитра Цимбала зуміли побудувати грамотну гру у захисті. Крім того, надійно у воротах стояв Даниїл Мілаковський. ХК «Луцьк» хоч і контролював гру, та довго не міг подвоїти рахунок.

Рахунок 1:0 тримався 41 хвилину. Під кінець другого періоду трійка найкращих бомбардирів сезону Андрій Вершецький, Вадим Бесараб та Сергій Русанов по разу вразили ворота «Спарти». Правда, «спартанці» спромоглись на гол престижу у виконанні Ореста Бондаря – 3:1.

В останній 25-хвилинці лідери закріпили перемогу ще трьома шайбами – 7:1.

«Фаворит» (Рівне) - ХК «Володимир» - 6:3 (3:1, 1:1, 2:1)

Розпочалась гра з відносно швидкого голу Романа Маленького, який зумів проштовхнути шайбу за лінію воріт. Коли ж Дмитро Леонтьєв вирівняв становище, вже за хвилину з лишком Роман Маленький скинув шайбу під влучний кидок Валерія Стасюка – 2:1. До перерви у воротах володимирців відзначився ще й Сергій Степанюк.

Після першої перерви «Фаворит» продовжував тримати в напрузі захист суперника, єдиний влучний кидок володимирця

Ігоря Коцюка скоротив різницю в рахунку – 3:2. На 44-й хвилині відзначився рівнянинОлег Биков – 4:2.

На старті третього періоду відзначився Андрій Аксютов – 5:2. Відповісти ХК «Володимир» зміг лише тоді, коли «Фаворит» заробив

два вилучення поспіль. Чисельною перевагою скористався Віктор Палімарчук – 5:3. На Більше «Вололдимира» не вистачило, а останній гол забив «фаворитівець» Валерій Стасюк – 6:3.

Анонс

Отож, за чемпіонство поборються ХК «Луцьк» та ХК «Фаворит». А на «бронзу» турніру претендують ХК «Спарта» та ХК «Володимир». Обидва матчі відбудуться на льоду «Снігової королеви» у неділю, 27 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 07:19
Молодці які! Закривайте ФК Волинь - фінансуйте хокей! Там хоча б чоловіки грають, а не "нюні"...
анонім Показати IP 28 Березня 2016 18:35
хокей волиняам непотрібен... ми граємо тільки в футбол.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus