USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як лучани спортивно зустріли зиму. Фоторепортаж

3 Грудня 2017 12:36
Постійних учасників недільної ранкової зарядки не лякають ані дощ, ані сніг, ані холод. Так сталося і сьогодні, адже найвитриваліші мешканці 33-го та 40-го кварталів зібралися на спортмайданчику гімназії № 21, щоб розігнати кров по тілу та зарядитися енергією на цілий день.

Незмінний тренер Олег Хом'як почав заняття з бігу, а опісля перейшов до силових вправ.


Незважаючи на залишки снігу, якими була вкрита трава, учасники випробували себе на стійкість у прямому й переносному сенсі, виконуючи улюблену планку. Цього разу новачкам було не легко, проте постійні учасники акції трималися холоднокровно та без жодних нарікань. Дітлахи, як завше, намагалися не відставати від дорослих та триматися на рівні, беручись за кожну нову вправу з небаченим ентузіазмом.

На завершення, як і годиться, приступили до розтяжки, аби розслабити м’язи та покращити гнучкість.

Одним словом, тренування вдалося, про що свідчать усміхнені та задоволені обличчя!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 3 Грудня 2017 13:24
Молодці, так тримати!!!
Віктор Показати IP 3 Грудня 2017 17:11
Не мають куди енергію подіти, на передову окопи рити!!! Перетворили шкільний заклад, на збіговисько недолугих спортсменів. Ганьба!!!!
ДопомогітєВітєНадоВи до Віктор Показати IP 3 Грудня 2017 17:38
Що не робиться все не так. Вітя то ти не з Ростова "пічатаєш" кляузи?))
Маріна до Віктор Показати IP 4 Грудня 2017 13:06
Вітька, а не пішов би ти? ;)
Олег Показати IP 3 Грудня 2017 17:50
Віктору- " . ...Легку дебільність важко відрізнити від нормальної психіки на нижній межі норми. Дебіли здатні до навчання, опановують нескладні трудові процеси, можливе їхнє соціальне пристосування у певних межах. Дебіли нерідко виявляють досить високий розвиток мови, їхня поведінка більш адекватна і самостійна, що деякою мірою маскує слабкість мислення. Цьому сприяють гарна механічна пам'ять, наслідування. В той же час у дебілів наявна слабкість абстрактного мислення, перевага конкретних асоціацій. Перехід від простих до складніших узагальнень для них ускладнений. На відміну від імбецильності, при дебільності можливе навчання в школі, але при цьому виявляються відсутність ініціативи в самостійності в навчанні, повільність та інертність. Особи з дебільністю опановують переважно конкретні знання, засвоєння теорії їм не вдається... ."
Олена до Олег Показати IP 3 Грудня 2017 19:18
Понаставляли спортивних майданчіків, краще будинок нехай побудують на тому місці. Житла людям не вистачає, а вони збіговисько влаштовують.
Лучанин Показати IP 3 Грудня 2017 19:38
В вечері бухають на цих майданчиках, а з ранку траву затоптують.
Степан Бандера Показати IP 3 Грудня 2017 19:52
Позакривали генделики , тепер люди травмуються на спортивних майданчиках. Ніколи про людей не думають . Тепер з ранку нема де здоров'я поправити. Ужас , до чого місто доводять.
Марія Павлівна Показати IP 4 Грудня 2017 09:38
Повиставляють ср?ки, у вікно і виглянути не можливо. Не мають сорому !
в Показати IP 4 Грудня 2017 11:02
Державі податків не вистачає з акцизу, а вони замість того щоб бухати фізкультурою займаються, це повна безвідповідальність ганьба! (:)))
толік Показати IP 4 Грудня 2017 21:21
я грав футбол на цьому спортмайданчику у90-х і мої племінники грають так що займатися фізкультурою це круто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus