USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Як волинські «воїни» тренуються у «мецці» українського кікбоксингу

11 Липня 2018 12:42
Дорослі вихованці волинського спортивного клубу «Воїн» поїхали на тренування до Кривого Рогу. Тренувальний збір спортсменів проводиться в рамках реалізації соціального проекту «Воїнами не народжуються».

Поїздка спортсменів стала можливою завдяки координації федерацій ММА та бойового самбо у Волинській області, всебічній підтримці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», передає Перший.

«Спортсмени СК «Воїн» вирушили в свою чергову подорож в «мекку українського кікбоксингу, маленький Таїланд» – славетний ПСК «Барс», – розповів тренер з ударної техніки клубу «Воїн» Дмитро Василенко.

Нагадаємо, нещодавно молодші вихованці «Воїна» теж перебували у «Барсі», де проходили перший етап підготовки до Чемпіонату Європи з бойового самбо.

Тепер же п’ятеро дорослих «воїнів» тренуються в Кривому Розі разом із представниками національної збірної України з кікбоксингу (WAKO). Спортсменів готують до учасі в чемпіонаті Європи та світу з кікбоксингу К-1, WAKO. Вони відточують ударну техніку, розвивають та підвищують моторні можливості організму, маючи посиленні тренування з бігу та плавання.

Вдосконалювати спортивну майстерність у потужному спортивному клубі «Барс» волиняни мають можливість завдяки товариським відносинам із заслуженим тренером України, заслуженим майстром спорту, заслуженим працівником фізичної культури та спорту Володимиром Коржаком.

Привітати спортсменів з початком тренувального збору до Кривого Рогу прибула президент федерації WAKO України Ольга Павленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Воїн Показати IP 11 Липня 2018 22:52
Ми кращі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus