USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Яка школа Луцька виборола статус найшвидшої

25 Вересня 2015 19:16
Серед 8 шкіл обласного центру звання найспортивнішої отримали учні гімназії №21 імені Михайла Кравчука. Забіг, яким визначили переможців, а також вручення призів переможцям відбулися у рамках Чемпіонату України з легкої атлетики серед юнаків, який відбувається у Луцьку з 25 по 26 вересня.

Загалом у боротьбі за першість у фінальній естафеті серед луцьких шкіл боролись учні загальноосвітніх навчальних закладів №7, 9, 11, 18, 21, 23, 25 та 26.

Для того, аби визначити переможців, представники команд-учасників пробігли 8 етапів, довжина кожного з яких становила 100 метрів. Бронзу вибороли учні школи №11, срібло дісталося бігунам із луцької школи №18, а найспритнішими виявились учні гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

До слова, саме переможці мали додатковий «козир» - їх прийшли підтримали однокласники та інші учні гімназії, які з собою прихопили спеціальні бомбони, на кшталт тих, що використовують у своїх виступах черлідери.

Вчитель фізкультури, а заодно і наставниця луцьких чемпіонів Ірина Слабенко каже, що її підопічні самі викликались взяти участь у першості, тому що люблять спорт.

«Змагання - просто супер, ми виправдали свої надії. Якщо чесно, то очікували на перемогу. Бо наші діти – найкращі і найспритніші», - без зайвої скромності каже пані Ірина.

Юні спортсмени кажуть, що змагання дались їм не складно. Єдине, що їм дещо заважало – це хвилювання перед виступом. Проте зауважують, що «було дуже круто».

Учнів «найспортивніших» шкіл міста нагороджував президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк, перший заступник Міністра спорту України Ігор Гоцул, а також призер Олімпійських ігор Віта Стьопіна.

До слова, змаганнями зі спортивної ходьби, бігом на різні дистанції та метанням списа розпочався командний чемпіонат України серед юнаків. Спортивне дійство відбувається на оновленому луцькому стадіоні «Авангард». Вперше за 30 років на головній спортивній арені області відбуваються легкоатлетичні змагання такого рівня. Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків стартував сьогодні, 25 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus