USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Юні футболісти отримали подарунки до Дня Святого Миколая

23 Грудня 2016 23:41
Напередодні Дня Святого Миколая в Луцьку відбулися змагання з міні-футболу серед юнаків. У спортивному залі НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів №24 – технологічний ліцей» за звання найкращих футболістів змагалися шість команд спортивних клубів за місцем проживання.

Спортивні клуби Луцького центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розміщені у різних мікрорайонах Луцька. Як зауважує начальник управління з питань фізичної культури і спорту Луцької міської ради Юрій Волинець, тут мають змогу займатися різні верстви населення. Для когось це, можливо, перший старт у великий спорт.

«Метою заходу є популяризація здорового способу життя, залучення дітей до активних занять фізичною культурою та спортом. Ми шукаємо різні шляхи, щоб залучити якомога більше дітей. Адже фізичні вправи можуть замінити безліч ліків, та жодні ліки не можуть замінити фізичних вправ», – розповідає Юрій Волинець.

На майданчику точилася запекла боротьба. Юнаки демонстрували бійцівську вдачу й волю до перемоги. У залі зібралося чимало глядачів, які підтримували ко­манди.

За підсумками заходу, не зазнавши жодної поразки, перемогу святкувала команда «Стріла» з ДПЗ. Друге місце посіла «Олімпія» з 33-го кварталу. Третьою стала команда «Атлет» із центру міста.
Змагання відбулися за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду є підтримка спорту. Ми організовуємо та підтримуємо змагання, розвиваємо спортивну інфраструктуру області, підтримуємо юних спортсменів та заохочуємо їх до нових перемог. Саме з метою залучення молодого покоління до занять футболом уже 18 загальноосвітніх навчальних закладів Луцька мають міні-футбольні поля з синтетичним покриттям. Якщо ми зараз докладемо зусиль до розвитку спорту, то в подальшому будемо мати здорову націю», – звернувся до присутніх менеджер Фонду Олексій Сорокун.

Усім командам було вручено футбольні м’ячі. По тому до юних футболістів завітав Святий Миколай та роздав солодкі подарунки кожному учасникові змагань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus