USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юні каратисти у Луцьку змагалися за першість

23 Вересня 2015 11:13
У Луцьку відбулася дитячо-юнацька Відкрита першість Волинської області з карате.

Організували змагання 20 вересня ГО «Волинський союз кікбоксингу та рукопашного бою» та Клуб спортивного карате «Волинь», - повідомляють організатори.

Почесними гостями змагань були президент Всеукраїнських федерацій JKA та IKA, володар сьомого дану Олександр Крисько, президент Федерації контактного карате України, володар п’ятого дану Олександр Семенюк, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Андрій Авраменко.

На першість прибуло більше 80 учасників, які представляють вісім спортивних клубів. У поєдинках із контактного карате вони виборювали 30 комплектів нагород.

Найбільше перемог у юних спортсменів СК «Любарт» (10 учасників), які завоювали шість перших місць, два – других та одне – третє. Клуб спортивного карате «Волинь» (10 учасників) додав до свого активу три перших, три других і два третіх місця. Клуб рукопашного бою «Інсайт» (41 учасник) – виборов сім «золотих», дев’ять «срібних» та п’ять «бронзових» медалей.

Не лишилися без нагород і дебютанти подібних змагань – юні учасники клубу «Спорт ленд» із Володимира-Волинського здобули по одному призовому місцю.

Непогані показники у дівчат. Зокрема 12-річна лучанка Валентина Лялька (СК «Любарт») здолала на татамі усіх своїх суперників хлопчиків і посіла перше місце у своїй ваговій категорії.

У показовому професійному поєдинкузійшлися провідні спортсмени Волинської області: багаторазовий чемпіон України з карате та рукопашного бою Дмитро Щурук і багаторазовий чемпіон України з традиційного та контактного карате Василь Бляшук.
Двобій вийшов видовищним та майже рівносильним, проте Василеві дещо не вистачило досвіду.

Зі слів керівника Клубу спортивного карате «Волинь» Валентина Бродовича, подібні змагання дозволяють підвищувати майстерність волинських спортсменів, допомагають формувати якісний склад збірної області, зрештою, карате рухається в маси, в тому числі завдяки популяризації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
726903 Показати IP 23 Вересня 2015 11:39
фоткали коробкою з-під взуття ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus