USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За перемогу спортсменам платитимуть 1000 гривень. ФОТО

13 Вересня 2013 15:35
Волинські посадовці пообіцяли підвищити грошові нагороди спортсменам-переможцям.

Так, святкові урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулися сьогодні, 13-ого вересня, у приміщенні Палацу культури міста Луцька.

Під час заходу заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Курилюк пообіцяв спортсменам нагороду за кожну перемогу - 1000 гривень. Разом з тим, посадовець зазначив, що «ахіллесовою п’ятою» Волинської області є низький рівень спортивної інфраструктури.



«У нас всього 7 басейнів. А це – мало. Утім, лише минулого року спортсменам з обласного бюджету виплатили 380 тисяч гривень», - резюмував він.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІГОР ПАЛИЦЯ ПЕРЕВІРИВ РІВЕНЬ ГОТОВНОСТІ БАСЕЙНУ НА ВЕРЕСНЕВОМУ. ФОТО



Захід відвідав і перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, який розповів, що популяризація здорового способу життя – це пріоритет для влади. Урядовець також наголосив на тому, що переможцям даватимуть грошові нагороди та стипендії.



Найкращі волинські спортсмени та їх тренери отримали з рук посадовців відзнаки та нагороди.




Урочистості закінчились святковим концертом.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus