USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Збірну України тренуватиме Блохін?

6 Лютого 2011 12:43
Олег Блохін на найближчому Виконкомі ФФУ, на 99 відсотків, буде затверджений головним тренером збірної України.

Про це газеті «Сегодня» 5 лютого розповіло джерело в вищих футбольних колах.

Напередодні кандидатуру Олега Блохіна висунули десять членів виконкому ФФУ – опонентів голови федерації Григорія Суркіса.

Незважаючи на це, Суркіс і його прихильники підтримають Блохіна.

За інформацією «Сегодня», сторони, які ведуть боротьбу за посаду президента ФФУ, вирішили заморозити конфлікт. І консолідуючоюа фігурою виступить особа, яка вже керувала збірною з 2003 по кінець 2007 року - Блохін.

Відтак перебування Юрія Калитвинцева біля керма національної команди в якості "в.о" головного тренера завершиться товариськими матчами 8 і 9 лютого з Румунією і кимось із пари Кіпр - Швеція.

«У принципі, я й за Блохіна, і за Калитвинцева», - сказав колишній тренер збірної Йожеф Сабо.
«Не вважаю, що чвертьфінал ЧС-2006 під керівництвом Блохіна - звичайне везіння. Це хороший тренер. Звичайно, якщо Калитвинцева поміняють, останньому буде прикро. Але що поробиш. Часу то мало, дорогі мої. Вже 2011 рік. Вже повинна бути збірна, повинен бути кулак команди, яка виступить на Євро-2012. А, припустимо, прийшов би Ліппі. Чемпіонат України він не знає, поки буде знайомитися з кандидатами, часу не стане. А там вже 2012-й".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бос Показати IP 6 Лютого 2011 22:04
давно пора..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus