USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зіграли дуже погано, – Кварцяний

30 Квітня 2011 09:01
Сімферопольська «Таврія» і луцька «Волинь» матч 27-го туру чемпіонату України з футболу у Прем’єр-лізі зі грали внічию з рахунком 0:0.
Водночас головний тренер «волинян» Віталій Кварцяний вважає, що гра відбулася на низькому рівні. Про це він сказав на післяматчевій прес-конференції, пише сайт ФК «Волинь».
«Моя команда грала дуже боязко, погано контролювала м'яч, створила багато сумбуру та боротьби. А ось господарі намагалися наситити чужу половину поля, у зв'язку з чим нашим гравцям довелося відбиватися, потім вже «Таврія» відбивалася. Цю гру до кваліфікованого футболу віднести не можна», – прокоментував він.
«Єдине, що ми взяли одне очко, а ось діями своїх гравців я не задоволений. Тільки двоє футболістів з польових зіграли добре – Годований й Ізворану. У створенні моментів у нас нічого не вийшло, всі зіграли дуже погано», – зазначив Кварцяний.
Також тренер охарактеризував гравців своєї команди.
«Гравці прем'єр-ліги повинні відповідати своєму статусу, але, як бачите, це не виходить. Маємо такий матеріал, який важко зрушити з місця в плані прогресу та розвитку. Ми зараз просто дограємо і ліпимо стрижневі позиції, а вони себе не виправдовують», – заявив тренер.
«Але при цьому я повинен сказати гравцям спасибі, що, незважаючи на брак енергії, бензину, на 72-му бензині вони намагаються грати в Прем'єр-лізі, борються, чинять опір. Вони наскільки можуть, настільки і грають. Ви бачите, ніхто не сачкував, всі старалися, але якості немає», – впевнений тренер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто так Показати IP 30 Квітня 2011 10:28
А хто забороняє вливати бензин кращої якості?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus