USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

З системою оповіщення у нас дуже погано, – голова громади на Волині

15 Лютого 2022 22:13
Система оповіщення у Володимирі облаштована по лінії ПАТ «Укртелеком», і вона у незадовільному стані.

Про це під час брифінгу 15 лютого повідомив голова Володимир-Волинської громади Ігор Пальонка.

«З системою оповіщення у нас дуже погано, тому що вона облаштована по лінії «Укртелекому». За наявною інформацією, ця система – у дуже поганому стані. Сьогодні ми працюємо над проектом відеоспостереження всього міста і будемо передбачати сучасні засоби системи оповіщення», – зазначив очільник громади.

Читати ще: Потрібно зберігати холодний розум: яка ймовірність вторгнення військ РФ на Волинь та як діяти мешканцям у випадку війни

Він додав, що під час наступного сесійного засідання планують частково виділити кошти на сучасну систему оповіщення.

«Вона буде незалежною і в комунальній власності громади. Сьогодні має бути норматив, скільки сирен має бути на площу. Тому плануємо порахувати, скільки потрібно тих систем для того, щоб вони накрили все місто. Але це справді проблема», – підкреслив Ігор Пальонка.

До слова, з 2022 року акціонерне товариство «Укртелеком» припинило обслуговування системи централізованого оповіщення населення. У вересні 2021 року компанія вже звернулася до обласних та місцевих державних адміністрацій України щодо закупівлі послуги з обслуговування системи оповіщення у різних організацій.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus